Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2024/06/10-2024/06/18.

Brand i sommerhus, Hornbæk

Anmeldelse kl. 03.06 om brand i sommerhus på Tycho Jessens Vej. Beredskabspatrulje og Brand til stedet. Efterfølgende er to mænd blevet anholdt og sigtet og fremstilles i grundlovsforhør kl. 13.30 ved Retten i Helsingør.

Måtte en tur i detentionen, Helsingør

En 72-årig mand fra Espergærde måtte omkring midnat en tur i detentionen, da han var så beruset, at han ikke kunne tage vare på sig selv. Manden blev truffet på Sct Anna Gade, hvor en borger, der var bekymret for ham, havde kontaktet politiet.

Skabte uro og uorden, Helsingør

En 31-mand fra Helsingør blev onsdag aften sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, da han skabte uro og uorden ved omkring klokken 22 at spille høj musik fra en adresse på Rønnebær Allé til stor gene for de omkringboende.

Spilglad tyv på spil, Helsingør

Anmeldelse kl. 01.24 om indbrud i computerbutik på Gefionsvej. Beredskabspatrulje til stedet. To butiksruder smadret, og der var stjålet to playstations.

Venstresvingsulykke, Hillerød

En 71-årig mandelig bilist fra Helsingør kørte kl. 11.40 i nordlig retning ad Carlsbergvej, hvor han skulle foretage et venstresving ad Campusvej. Her kom en 53-årig mandelig motorcyklist fra Helsinge ligeledes kørende i nordlig retning, og påkørte bilisten venstre side af køretøjet. Beredskabspatrulje til stedet. Mindre materielskade. Trafikken blev kortvarigt spærret i begge retninger. Ingen melding om personskade.

Færdselsuheld, Nærum

En 18-årig mandlig bilist fra Birkerød og en 41-årig mandlig bilist fra Espergærde kørte begge kl. 08.14 sydgående ad Helsingørmotorvejen. Kort før afkørslen til Gl. Holte påkørte den 18-årige bilist i forbindelse med en opbremsning den 41-årige bilist bagfra. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om tilskadekomne. Begge biler i nødsporet, hvor den ene bil blev borttransporteret af Vejhjælp.

Kørte bil uden førerret, Kokkedal

En 34-årig mandlig bilist fra Sverige blev kl. 07.25 sigtet for at køre bil fra Helsingør til Kokkedal Industripark, selvom han ikke havde førerret. Manden blev endvidere sigtet for besiddelse af en mindre mængde kokain.

Kørte uden kørekort, Græsted

En 41-årig mand fra Helsingør blev kl. 11.40 sigtet for at køre bil på Toftebovej, selvom hans førerret var administrativt inddraget.

Narkokørsel på Helsingørmotorvejen, Kokkedal

En 43-årig mandelig bilist fra Nivå blev kl. 14.53 sigtet for narkokørsel på Helsingørmotorvejen. Manden kørte i nordgående retning ad Helsingørmotorvejen, hvor han påkørte en 19-årig mandlig bilist fra København, som også kørte nordgående og i samme vognbane, bagfra. Manden påkørte efterfølgende en 56-årig mandlig bilist fra Sverige, som også kørte nordgående, men i 2. vognbane. Beredskabspatrulje til stedet, som efterfølgende testede den 43-årige mandelige bilist positiv for euforiserende stoffer. Manden blev derefter taget med til udtagning af blodprøve. Ingen melding om personskade.

Spirituskørsel mv., Holte

En 50-årig mandlige bilist fra Frederiksværk blev kl. 18.16 sigtet for spirituskørsel og narkokørsel på Helsingørmotorvejen. Manden kørte desuden i frakendelsestid.