Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2024/05/28-2024/06/05.

Butikstyveri, Egedal

En 27-årig mand blev i går taget for butikstyveri i en forretning på Dronning Dagmars Vej. Han kom ind på gerningsstedet som kunde, hvor han tog nogle sodavand, en trøje og et par sko. Ved scan selv kassen betalte han for sodavandene. Sigtede passerede sidste betalingsmulighed uden at betale for skoene og trøjen.

Brand, Helsingør

En 29-årig mand blev i går klokken 17.38 sigtet for overtrædelse af beredskabsloven i forbindelse med en brand på Belvederevej. Han havde benyttet en ukrudtsbrænder, som havde forårsaget branden i en carport.

Fik en formaning, Helsingør

En 33-årig mand fra Helsingør fik en formaning om at opføre sig ordenligt, da en patrulje traf ham på Krbg Ladegårds Vej, hvor han skabte uro og uorden.

Kørte uden kørekort, Kgs. Lyngby

En 29-årig mand uden fast adresse blev klokken 19.27 standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at han ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Stjålet stillads, Helsingør

Anmeldelse kl. 09.57 om, at der var blevet stjålet et aluminium stillads fra en byggeplads på Sperlings Allé mellem tirsdag kl. 15.00 og onsdag kl. 07.00.

Tyveri fra byggeplads, Helsingør

Mellem onsdag klokken 12 og torsdag klokken 07.00 skete der tyveri fra en byggeplads på Rønnebærhaven. Tyven var kommet ind via et stillads, og der var stjålet en støvsuger, flere koben, kabeltromler, en arbejdslampe, en batterioplader, og fire værktøjsbatterier.