Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2024/04/22-2024/04/30.

Gik rundt mellem kørende biler, Helsingør

En 39-årig lokal mand var så beruset, at han uden tanke for sig selv eller andre gik rundt mellem bilerne på Esrumvej. En borger kontaktede derfor politiet og en patrulje kørte ud og sørgede for, at den 39-årige kom sikkert hjem.

Kørte uden kørekort, Nivå

En 27-årig mand fra Helsingør blev klokken 17 onsdag eftermiddag standset, da han kom kørende ad Nordvej. Det var nemlig slet ikke meningen, at han skulle sidde bag rattet i bilen, da han tidligere var blevet frakendt sit kørekort. Den 27-årige blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven, Hornbæk

Torsdag klokken 11.41 opstod der brand i en villa på Villingebæk Strandvej. Branden er med stor sandsynlighed opstået i forbindelse med brug af en ukrudtsbrænder, og en 81-årig mand er i den forbindelse sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Sigtet for spirituskørsel, Helsingør

En 47-årig mand fra Helsingør blev klokken 00.33 sigtet for spirituskørsel. Manden blev standset, da han kom kørende ad Kongevejen. Den 47-årige blev taget med på politigården, hvor der blev rekvireret en læge til at udtage en blodprøve fra den 47-årige. Blodprøven skal nu analyseres for at fastslå mandens nøjagtige promille.

Butikstyveri, Helsingør

En 36 år kvindelig og en 36 år mandlig udenlandsk butikstyv blev kl. 12.32 sigtet for butikstyveri i Kvickly på Stjernegade, hvor de havde stjålet barbermaskiner og tandbørstehoveder for et større beløb.

Narkokørsel, Humlebæk

En 41-årig mandlig bilist fra Helsingør blev kl. 01.55 sigtet for at køre narkokørsel på Kromosevej. Manden blev bragt til nærmeste hospital for blodprøveudtagning.

Spiritus- og narkokørsel, Kgs. Lyngby

En 25-årig mandlig bilist fra Brønshøj blev kl. 23.05 sigtet for at køre spiritus- og narkokørsel på Helsingørmotorvejen. Manden havde endvidere ikke førerret.