Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2023/12/08-2023/12/18.

Blev frarøvet sin mobiltelefon, Humlebæk

En 15-årig ung mand fra Hornbæk blev onsdag eftermiddag klokken 13.31 frarøvet sin mobiltelefon, da han sammen med nogle kammerater stod foran cafeen Hej Humlebæk på Humlebæk Station. Her kom to unge mænd hen til ham og truede den 15-årige til at udlevere sin mobiltelefon, hvorefter de forsvandt fra stedet. Røveriet blev anmeldt umiddelbart efter og flere patruljer blev sendt til området, hvor det, ud fra signalementerne i sagen, kort tid efter lykkedes at anholde to 15-årige unge mænd fra Espergærde. De er nu sigtet for røveriet, ligesom deres forældre og de sociale myndigheder er underrettet om sagen.

Elværktøj stjålet fra bil, Helsingør

Mellem onsdag eftermiddag og torsdag morgen er der stjålet diverse elværktøj fra en varebil, som stod på Blishøj. Tyveriet blev anmeldt klokken 09.48 og tyven har skåret flere huller i bildøren for at skaffe sig adgang.

Kvinde sigtet for vold, Helsingør

En 29-årig kvinde fra Helsingør blev torsdag morgen omkring klokken 08.35 sigtet for vold mod en 20-årig kvinde, som også er fra Helsingør. Episoden skete ved Coop365 på Stationspladsen i forbindelse med, at der opstod noget tumult mellem de to kvinder.

Mand død i trafikulykke

En 65-årig mand fra Søborg døde onsdag aften efter at være blev et påkørt af en bil ved Nærum-afkørslen på Helsingørmotorvejen. Ulykken skete klokken 21.25, og det er uvist, hvorfor den 65-årige, der var gående, befandt sig på afkørslen. Den 65-åriges familie er underrettet. Bilisten, en 41-årig mand fra Humlebæk, er sigtet for uagtsomt manddrab. Der er intet, som tyder på, at den 41-årige var hverken narko- eller spirituspåvirket, da ulykken skete.

Sigtet for narkokørsel, Hørsholm

En 27-årig mand uden fast adresse blev onsdag formiddag klokken 11.25 standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Den 27-årige blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Stjal 15 flasker rom, Helsingør

En 43-årig mand uden fast adresse blev mandag eftermiddag klokken 16.57 taget for at stjæle 15 flasker rom i Kvickly i Stjernegade. Manden var løbet fra forretningen, men noget af personalet fulgte efter manden og fik standset ham på Axel Torv, hvorefter politiet blev tilkaldt. Manden blev sigtet for tyveriet.

Stjal julebryg, Helsingør

En 43-årig mand fra Glostrup blev mandag eftermiddag sigtet for butikstyveri, idet han klokken 12.45 blev taget for at stjæle 12 dåser julebryg i Rema100 på Esrumvej.