Fika hos Flickorna, duft til roserne og shop lækkerier i læssevis

Lidt mere for de voksne

Søger du inspiration til en dejlig weekend væk fra hverdagen, så har vi samlet lidt lækkerier til dig i denne uges nyhedsmail. Kom på rosenvandring på Fredriksdal, smag lakridser i læssevis hos Lakritsfabriken og shop amok i svenske tilbud, enten i hyggelige Helsingborg city eller det store Väla Centrum. Når sulten melder sig skal frokosten eller fika’en nydes hos søstrene på Skäret.

Tag bilen med til Sverige. Køb en enkeltbillet online fra 229,- kr. Eller brug din AutoBizz Smart aftale og rejs fra bare 185,- kr. pr. vej.

Book en smuttur til Sverige

En duft af rose

I weekenden den 2.-3. juli inviterer Fredriksdal friluftsmuseum til Rosendage i Rosariet. Få en guidet tur blandt roserne, masser af tips og trick og køb nye planter med hjem til haven. Der er gratis entré til parken i denne periode, men rundvisninger koster lidt.

Besøg Fredriksdal

En smag af lakrids

I Lakritsfabrikens fabriksbutik kan du smage, dufte, mærke og opleve lakrids, som aldrig før. I butikken kan du oven i købet følge en del af produktionen og det kyndige personale fortæller dig gerne alt, hvad du vil vide om lakrids. Få 20% rabat, når du rejser med os.

Besøg Lakritsfabriken

Frokost og fika hos Flickorna

Oplev autentisk svensk fika-hygge bare 45 minutters kørsel fra Helsingborg. Flickorna Lundgren er et af Sveriges mest berømte ”kaffehuse”, beliggende ved den lille fiskerby Skäret på den smukke Kulla-halvø. Læg turen forbi og nyd det lille skæve kaffehus, hvor dugen er ternet og pigerne iklædt traditionelle kjoler og nederdele. Nyd deres berømte æggekage til frokost eller “fika” (svensk kaffe-kage tradition) med nogle af deres lækre hjemmebagte kager.

Besøg Flickorna Lundgren

Shopping i Helsingborg

Shop amok i Väla Centrum

Det store shoppingcenter ligger i udkanten af Helsingborg, og her finder du mere end 200 butikker under ét tag, og du kan naturligvis parkere lige ved døren. Men Väla er ikke bare butikker – her er også gode muligheder for at sidde ned og tage pause fra shoppingen.

Besøg Väla Centrum

Hyggeligt handelscentrum

Helsingborgs hyggelige handelsgader byder på noget for enhver smag. Her finder I både de større kendte mærker, men også specialbutikkerne med unikavarer og alt i tøj, indretning og design. I centrum findes over 200 butikker og masser af hyggelige caféer og spisesteder.

Besøg Helsingborg city

Velkommen ombord

Vi er ikke en bro. En bro er grå. Tung. Statisk. Af beton. Og den tager dig bare fra A til B. Vi er ikke en bro. Vi er lidt mere. Lidt mere for dem, der har kørt i flere timer. Dem, som vil have lidt luksus i hverdagen. Dem, som rejser hver dag. Dem, som keder sig. Som er sultne. Eller bare er virkelig tissetrængende. For alle dem er vi lidt mere. Lidt mere end en bro.

Velkommen ombord

Lidt mere snacks

Velkommen i caféen

Lidt mere shopping

Velkommen i butikken

Lidt mere solskin

Velkommen i udebaren