Vind i håret, vilde oplevelser og weekendbrunch

Lidt mere vind i håret

Sæt kursen mod Sverige og nyd et getaway til udlandet. Måske en hel weekend, eller bare en enkelt dag. Nyd lidt forkælelse i betagende Båstad eller tag børnene med til enten vilde dyr eller det vilde vesten. Og lige på den anden side af sundet, inviterer Helsingborg til et hav af oplevelser under H22.

Tag bilen med til Sverige. Køb en enkeltbillet online fra bare 229,- kr. Eller brug din AutoBizz Smart aftale og tag ud og hjem samme dag lørdag eller søndag fra bare 238,- kr.

Book forårsturen

Bare træk vejret og pust ud.. helt ud

Skal du slappe af og nyde et par dage væk fra hverdagen, anbefaler vi at booke et ophold på Hotel Skansen i charmerende Båstad. Forkæl dig selv med spa, lækker mad og luksus shopping – bare en dag eller to. Når du rejser med os og booker spa-ophold på Hotel Skansen, får du et gratis spa-kit med produkter til at peele og afrense kroppen med. Så er du allerede godt på vej til en afslappende smuttur til Sverige.

Forkæl dig selv i Båstad

Giv børnene en vild oplevelse!

Lidt mere brøøøøl

Besøg verdens største dyrepark med nordiske dyr og få 25% rabat på entré når du rejser med os. I Skånes Djurpark finder du mere end 85 forskellige arter og over 800 vilde og tamme dyr fra hele Norden. Parken er opbygget på dyrenes betingelser med store, rummelige indhegninger, der alle er placeret i smukke landskaber og natur, så du kan nyde alle dyrene i deres rette elementer.

Besøg Skånes Djurpark

Lidt mere boom

Fantastiske stunts, farverige danse, spændende historier og masser af komedie, sang og musik. High Chaparral er et slaraffenland for børn og barnlige sjæle, der altid har elsket at lege cowboys og indianere. I det vilde vest – i Sverige – finder du både sheriffer og er pelsjægere, westernsaloner og fanger på flugt, og før du ved af det, er du pludselig midt i røveri på diligencen.

Besøg High Chaparral

H22 i Helsingborg – et hav af oplevelser

Fra den 31. maj vil Helsingborg by forvandles til en kæmpestor messe og markedsplads for innovative idéer til, hvordan byen bliver endnu smartere og endnu mere bæredygtig. Helt frem til 3. juliI flere uger vil der være masser af oplevelser, guidede ture, aktiviteter og events, som tager dig igennem nye løsninger, smarte gimmicks og moderne mad. Og meget mere. Find og sæt kryds ved de oplevelser, som du ikke vil gå glip af.

Helsingborg inviterer over sundet

Lidt mere end en bro

Vi er ingen bro. Vi er lidt mere. En bro er grå. Tung. Statisk. Af beton. Og tager dig bare fra A til B. Vi er ingen bro. Vi er lidt mere. Lidt mere for dig, der har kørt i flere timer. Dig, som vil have lidt hverdagsluksus. Dig, som rejser hver dag. Dig, som keder sig. Er sulten. Eller bare har brug for kysse lidt. For dig er vi lidt mere.

Velkommen ombord

Weekendbrunch

Nyd weekenden og spis brunch på sundets flydende restaurant. Vi serverer alle de delikatesser, der hører sig til på en lækker brunch. Lørdag og søndag kl. 12-14.

Velkommen i Waves

Udebaren åbner

Torsdag den 26. maj åbner vi Udebaren på Aurora, hvor du kan nyde lækre cocktails, øl og snacks i læ for vinden, men med Øresunds nok bedste udsigt.

Velkommen ud i baren