Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2021/09/13-2021/09/21.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørsel uden førerret, Hørsholm

Klokken 13.05 blev en 45-årig mandlig bilist fra Helsingør standset og kontrolleret på Ådalsvej. Her viste det sig, at manden sad bag rattet, selvom han var frakendt retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for at gøre det alligevel.

Kørsel uden førerret, Helsingør

Klokken 10.14 blev en 55-årig mandlig bilist fra Hørsholm standset og kontrolleret på Strandvejen. Her viste det sig, at manden sad bag rattet, selvom han ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for at gøre det alligevel.

Sigtet for ikke at udvise tilstrækkelig agtpågivenhed, Hillerød

Klokken 19.10 indløb der anmeldelse om, at der var sket et mindre færdselsuheld på Tækkerstræde, da en 24-årig mandlig bilist fra Helsingør bakkede i sin bil ud fra en parkeringsplads og i den forbindelse blev påkørt af en 79-årig kvindelig bilist fra Hillerød, som kørte ligeud på parkeringspladsen. Der opstod her en kontrovers mellem parterne, og en patrulje kørte til stedet. Her blev der mæglet mellem parterne, og den 24-årige blev sigtet for ikke at have udvist tilstrækkelig agtpågivenhed under kørslen. Han blev derudover også sigtet for at have ført bilen, selv om han ikke havde generhvervet sin førerret.

Sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, Helsingør

En patrulje befandt sig klokken 20.25 på Færgevej, da de bemærkede en gruppe unge mænd, som opholdt sig på dækket af en sundbus. Da patrulje rettede henvendelse til de unge mennesker, kunne de konstatere, at der var blevet røget hash på stedet, og at en af de unge, en 15-årig ung mand fra Helsingør, var i besiddelse af en mindre mængde hash. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer, mens de øvrige fik registreret deres generalia. Patruljen fik en adfærdsregulerende samtale med gruppen, og grundet deres unge alder, blev der taget kontakt til deres værger for at oplyse om hændelsen.

Spiritus- og narkokørsel, Frederiksværk

På Hanevænget standsede en patrulje klokken 21.50 en 56-årig mandlig knallertfører fra Helsingør. Et alkometer viste, at han formentlig havde ført knallerten med en promille over det tilladte, ligesom et narkometer viste, at han formentlig også havde været påvirket af euforiserende stoffer under kørslen. Han blev derfor anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel og derefter taget med til blodprøvetagning med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle spiritus- og narkopåvirkning.

Den 56-årige knallertfører blev derudover også sigtet for besiddelse af stoffer med henblik på videresalg og kørsel uden førerret.

Kørsel uden førerret, Helsingør

En 39-årig mandlig bilist fra Helsingør blev klokken 0.212 standset af en patrulje på Belvederevej. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han ikke havde erhvervet sig førerret til køretøjet. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Kørte uden kørekort

Kvistgård: Søndag eftermiddag klokken 12.55 blev en 57-årig mand fra Nyborg standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Her blev han sigtet for at køre bil i frakendelsestiden.

Færdselsuheld

Hornbæk: Klokken 21.33 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Holmenevej i krydset med Skibstrupvej. En bil ført af en 47-årig kvindelig bilist fra Helsinge var kørt lige ud fra Skibstrupvej, og i den forbindelse skete der et sammenstød med en bil ført af en 18-årig mandlig bilist, der kom kørende på Holmenevej.

Politi og vejhjælp blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var sket større materiel skade, men umiddelbart ingen personskade.

Den 47-årige kvinde blev af patruljen sigtet for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt.

Uro

Helsingør: Klokken 02.06 anmeldte et vidne, at en fremmed mand gik rundt på Pontoppidansvej og råbte og skreg og fremstod aggressiv. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 31-årig formentlig beruset mand fra Helsingør blev truffet, sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med i detentionen, hvor han kunne sove sin rus ud.

Tyveri fra varebil

Helsingør: En ukendt gerningsperson tiltvang sig mellem onsdag klokken 22.00 og torsdag klokken 08.00 adgang til en varebil, som helt parkeret på Søvejen, ved at klippe hul i siden på bilen. Fra køretøjet blev der stjålet værktøj.

Mand på cykel stjal taske fra kvinde

Hornbæk: En 66-årig kvinde anmeldte klokken 09.52, at hun klokken 09.10 havde fået stjålet sin taske. Hun havde på tidspunktet befundet sig på en sti i Hornbæk Plantage, da en ukendt gerningsmand cyklede tæt forbi og hev hendes taske fra hende. Herefter fortsatte manden på cykel i ukendt retning. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ikke oplysninger angående signalement af manden.

Sigtet for narkokørsel

Helsingør: Onsdag eftermiddag klokken 12.56 blev en 29-årig kvinde fra Helsingør standset, da hun kom kørende ad Rønnebær Allé. Her viste en narkometertest, at kvinden var påvirket af hash, og hun blev derfor taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, der skal vise hendes nøjagtige påvirkelsesgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Glemte at holde til højre

Gentofte: Fire bilister glemte, at man skal holde til højre, da de natten til torsdag kørte ad Helsingørmotorvejen. De blev derfor standset og sigtet for forseelsen i forbindelse med en færdselsindsats om Sikre Veje. Læs mere information om indsatsen her.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 15.-16. september 2021.

Kørte uden kørekort

Helsingør: Tirsdag eftermiddag klokken 13.05 blev en 23-årig mand med ukendt adresse sigtet for at køre uden kørekort. Manden blev standset, da han kom kørende ad Kongevejen.

Målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan

Helsingør: Som led i en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan var Nordsjællands Politi tirsdag eftermiddag til stede flere steder i Helsingør. I den forbindelse fik narkohunden Vaks fært i Vapnagård-området og ledte patruljerne til en 35-årig mand fra Helsingør, som blev fundet i besiddelse af en større mængde skunk. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Det samme blev en 38-årig mand fra Helsingør, da han samme sted blev fundet i besiddelse af en mindre mængde skunk. Også en 20-årig mand fra Helsingør blev sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer, da han på en parkeringsplads i området blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. En 19-årig mand fra Helsingør blev også sigtet for samme lovovertrædelse samt for overtrædelse af knivloven, da han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash og en kniv.

Under indsatsen fik narkohunden Fister fært på en grønt område ved Vapnagård, hvilket førte til fundet af en mindre mængde hash, som blev indbragt til politistationen med henblik på destruktion.

Målrettet færdselsindsats

Kgs. Lyngby: I forbindelse med en målrettet færdselsindsats med fokus på hastighed var Nordsjællands Politi ved midnatstid til stede på Helsingørmotorvejen ved Klampenborgvej. Her blev en 12 personer sigtet for at køre for stærkt, hvoraf seks af disse forhold førte til klip i kørekortet, og en førte til en betinget frakendelse af kørekortet.

Derudover blev to personer sigtet at køre bil, selv om de havde fået frakendt deres førerret, og en bilist blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, da et alkometer viste, at vedkommende formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte. Bilisten blev efterfølgende kørt til hospitalet med henblik på udtagning af en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den eventuelle spirituspåvirkning.

Yderligere blev et sæt nummerplader inddraget grundet manglende forsikring. Den højeste hastighed, der blev målt på stedet, var 156 km/t.

Spirituskørsel, Helsingør

En politiassistent bemærkede klokken 08.13 en mand, som slingrende kom gående ad Prøvestensvej i retning mod en parkeret bil. Manden satte sig ind i bilen og kørte kort fra stedet, inden politiassistenten fik bragt køretøjet til standsning grundet mistanke om spirituskørsel. Føreren af bilen, en 54-årig mand fra Helsinge, blev anholdt og sigtet for forholdet, og der blev efterfølgende udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle spirituspåvirkning.

Kastede plastikbeholder på bil, Helsinge

En 12-årig dreng fra Vejby kastede mandag aften klokken 21.00 et plastikbeholder på en bil, der passerede drengen på Gurrehavevej. En patrulje fandt frem til drengen, som blev kørt hjem til sine forældre, hvor der blev taget en adfærdsregulerende samtale med ham. Desuden bliver de sociale myndigheder underrettet om sagen.

Mand kørte ind i træ, Tikøb

En 64-årig mand fra Fredensborg kørte søndag eftermiddag klokken 12.58 ind i et træ på Fredensborgvej. Årsagen til uheldet er indtil videre ukendt. Manden blev efterfølgende frigjort fra bilen og kørt til behandling på hospitalet.