Sommeren synger på sidste vers, og hverdagen har indfundet sig – for de fleste. Velkommen tilbage! Vi begynder den nye sæson med historier fra ‘det vilde’ Helsingør, vi siger velkommen til nye maritime uddannelser og ønsker tillykke til Lotte Rasmussen med de 40 år i børnenes tjeneste. Der er også nyt om gamle fund ved Rådhustorvet.

Rigtig god læselyst!

Bedste hilsner
Helsingør Kommune

Naturen får en håndsrækning på Tinkerupvej

Drømmen om flere fugle og en mere varieret natur, har fået Toke Foss til at anlægge flere søer på sin grund i Tikøb. Det er sket med tilskud fra kommunen, der gerne støtter naturprojekter, som fremmer biodiversiteten.

40 års jubilæum: Jeg elsker mit arbejde med børnene

Efter 40 år som pædagogmedhjælper er Lotte Rasmussen stadig drevet af den samme motivation: Børnenes umiddelbare livsglæde og begejstring – og friheden til at tage på tur, når solen skinner.

Velkommen hjem!
Maritime uddannelser er kommet hjem til Helsingør

En bygård fra 1500-tallet ser dagens lys ved Rådhustorvet

Sct. Annagade 5A ved Rådhustorvet har siden foråret været under en omfattende renovering. Men arbejdet blev sat på pause, da et gammelt flisegulv fra 1500-tallet pludselig så dagens lys. Siden fulgte en brønd, flere gravsten og et toilet.

Charlotte giver liv til grøftekanten i Saunte

Charlotte Graubæk fra Saunte har længe eksperimenteret med biodiversitet i sin egen have, men i foråret tog hun skridtet videre og inddrog rabatten ud for hendes hus på Saunte Stationsvej i et lille biodiversitets forsøg.

Det sker

28/8: Tango på kajen
18/9: NORD – nordisk litteraturfestival
Museerne Helsingør: For børn & familier
CLICK og kunstig intelligens

–> Find flere oplevelser

Udvalgte job

Nordsjællands bedste psykolog-gruppe søger nye kolleger!
Alletiders SSH’er til Plejehjemmet Grønnehaven
Pædagog til Elverhøjen

–> Se f lere job

Flere nyheder

Se flere nyheder og pressemeddelelser fra kommunen her