Sommeren er over os og andet hold af ‘aspiranter’ er snart udklækkede. Hør hvordan to unge har genvundet selvtilliden og troen på fremtiden gennem projektet Aspiranterne-Helsingør.

Bettina skal holde styr på hygiejne-indsatsen på tværs af kommunen til glæde for borgere og medarbejdere – og så kan du se en kort film fra Sjælland Rundt, der løber af stablen netop nu og kan fejre 75 års jubilæum i år.

IRONMAN afvikles den 25. og 27. juni, hvor der bliver højt humør og masser af liv på havnen – men også afspærringer og lukkede veje flere steder. Få overblikket her i nyhedsbrevet.

Bedste hilsner – og god læselyst!
Helsingør Kommune

Bettina skal holde styr på hygiejne-indsatsen

Covid-19 har vist, at der er brug for en central figur til at holde snor i hygiejnen på tværs af kommunen. Den opgave er landet hos sygeplejerske Bettina Jensen, der nu står klar til at rådgive og undervise kommunens medarbejdere.

Aspiranterne: Nu tør vi drømme og tro på fremtiden

Mismod er erstattet af tro på en fremtid med uddannelse og arbejde for flere af de unge, der er ved at afslutte et aspirant-forløb. Seks måneder med kunst, kultur og musik har givet Emma og Emilie mere selv-tillid, end de nogensinde har haft.

Sjælland Rundt fejrer 75 års jubilæum
Se kort film fra første dag på vandet

Ungeværftet skal pilotteste samtalegrupper

Helsingør skal, som den ene af to kommuner, pilotteste et nyt tilbud om uddannelse af medarbejdere, der skal lede samtalegrupper for unge. Lands-foreningen for spiseforstyrrelser og selvskade står bag.

IRONMAN indtager Helsingør den 25. og 27. juni

Triatleter fra hele verden kommer til byen næste weekend, når Helsingør skal være vært for det fjerde IRONMAN 70.3 European Championship Elsinore. Få overblikket over lukkede veje og alternative ruter her.

Det sker

Fang fisk og krabber på Nordhavn
Sommer i sundtoldsbyen
Stuepigen viser rundt på Flynderupgård
Smådyrene i Nyrup Hegn

–> Find flere oplevelser

Udvalgte job

Helsingør Svømmehal søger livredder
Madglad medarbejder til Strandhøj
Grydemoseskolen søger pædagog til børnehaveklassen
Social- og sundhedsassistenter se her!