Sommeren på Kulturværftet og i Toldkammeret

Mandagsjam hver mandag, Hyg & Byg, Sommer-Billedskole, Torsdagskoncerter: Der er masser af kulturoplevelser til dig denne sommer, hvad enten du er lille eller stor, ung eller ældre, dig selv eller sammen med flere, i Helsingør eller ude i den vide verden.

Vi har pakket masser af oplevelser, som du kan nyde LIVE hos os på vores scener og i vores huse – eller digitalt, når du er på ferie udenbys.

Se hele sommerprogrammet på kuto.dk/sommer
Tak, fordi du læser med.

Venlig hilsen
Kulturværftet

Torsdagskoncerter
i gården

Oplev stærke navne inden for blues, garage, country og folk – bl.a. Mojo Hands, Sara Grabow og Nour Amora, Bror Gunnar Jansson (SE), Marianne Van Toornburg & Melankolikerne og Kolonien (SE).
Se alle koncerter her

Tag billedskolen med på ferie

Køb en spændende Billedskole ‘to-go’ pose og tag den med på ferie. I posen er der materialer til et kreativt projekt og også en videoguide, der viser hvordan arbejdet gribes an.
Se og bestil her

Hyg & Byg
Hverdage i uge 27 – 29

En sav, nogle søm, et par stykker i træ – og en hulens bunke fantasi: Lyder det som en sjov kombi? Så kig ned forbi til Hyg og Byg i Toldkammerets gård i sommerferien.

>> Læs mere

Sommerkurser i Billedskolen
Fra 29. juni

Billedskolens populære tegnekurser byder på Manga-tegning, Pastel-tegning og Karakter- og figurdesign i sommer.
>> Se alle kurser her

Quiz med Henrik Milling

30. juni

Sidste onsdag i måneden kan du teste din viden om musik, film, bøger tv, reklamer og alt andet godt fra det store popkulturelle kosmos.
>> Læs mere

Open Mic
16. juni

Tredje onsdag i hver måned er der Open Mic i Toldkammeret. Så har du sangen, har vi scenen.
>> Læs mere

Kultur med krydderi

Surdejspanini, grillede rejer med risnudel-salat, Toldkammer Smashburger … Der er masser af smag og lækkerier til dig, når du kombinerer dit kulturbesøg med et godt måltid fra vores køkkener eller foodtruck.

>> Læs mere

Sikkerhed når du besøger os

Husk coronapas til dit besøg på Kulturværftet og Toldkammeret. Læs mere om, hvordan vi passer på dig og se de gældende retningslinjer på >> kuto.dk/sikkerhed

Thomas Vinterberg LIVE

Senere på året byder LOF Øresund og Kulturværftet på en eksklusiv aften med Thomas Vinterberg, der i samtale med Katrine Hornstrup Yde fortæller om sin seneste film, Oscar-succesen Druk, om sine øvrige film og sin karriere.

>> Læs mere

Særligt forsalg til dig

Fordi du modtager vores nyhedsbrev, sender vi dig mandag et eksklusivt forsalg. Mere kan vi ikke sige lige nu – men hold øje med din inbox : )

Konkurrence

Sara Grabow har tidligere medvirket sammen med Nour Amora på Kulturværftet til “Syriens Stjerner” arrangeret af Nour Amora og Kulturværftet. Hvilken stor dansk komponist og sanger er Sara datter af?

Svar rigtigt på spørgsmålet, og vær med i lodtrækningen om to billetter til torsdagskoncerten den 24. juni.

Send dit svar tilabo03@helsingor.dk senest onsdag den 16. juni. Vinderen får direkte besked.

Giv en oplevelse i gave …

Med et gavekort kan venner og familie vælge lige den kulturoplevelse, de har lyst til. >> Køb gavekort her

Kultur er noget vi deler …

Del nyhedsbrevet

eller send det til en du kender

Følg os på facebook

Følg os på instagram

Besøg kuto.dk