Et hjemmekontor er på mange måder en rigtig god ting at have, hvis du arbejder meget hjemmefra. Men selvom dit kontor er derhjemme, er det ikke nødvendigt at gå ned på godt udstyr, der gør dit arbejdere nemmere og bedre hver dag.

Her får du tips til, hvordan du optimerer dit hjemmekontor med IT-udstyr.

Find den rigtige computerskærm

Når du sidder foran en computer en stor del af din arbejdsdag, så er det også værd at bruge noget tid på at finde den helt rigtige computerskærm. En computerskærm er nemlig ikke bare en computerskærm. Du skal finde en, der passer til både dit arbejde og dine behov.

Hvis du gerne vil øge din produktivitet, så er det f.eks. en god idé med to computerskærme. Det giver dig mulighed for at have gang i flere ting på én gang. En high resolution skærm er en god løsning, hvis du gerne vil have en kurvet computerskærm, der gør det nemt at se meget på én gang.

Hos Philips finder du flere forskellige computerskærme til ethvert behov.

Gem dit arbejde på en ekstern harddisk

Når du arbejder på dit hjemmekontor ofte, så laver du også meget forskelligt, som garanteret skal gemmes på din computer. Hvis du oplever pladsmangel på din computer, er det ikke nødvendigt at slette dit gamle arbejde. Du kan med den rette eksterne harddisk nemlig gemme alt, hvad du laver, så der ikke er noget, der går tabt.

Vælg ergonomisk ekstraudstyr til din computer

Udover en computerskærm har du også brug for en mus, en musemåtte og et tastatur. Det er en fordel at vælge den slags ting i en ergonomisk korrekt version. På den måde sørger du nemlig for at skåne din krop så godt som muligt, når du sidder og arbejder. Det er nemlig også muligt at få skader ved kontorarbejde.

Når du sidder foran en computer en stor del af din arbejdsdag, så er det også værd at bruge noget tid på at finde den helt rigtige computerskærm. Pressefoto.