En behovsbaseret fodring yder et afgørende bidrag til enhver hunds sundhed og velbefindende. I det følgende vil du finde ud af, hvad der er særlig vigtigt, og hvordan hundefoderproducenten Bellfor sikrer optimal kvalitet i sine produkter.

Hunde har brug for animalsk protein

Selvom hunde ofte omtales som altædende, er de såkaldte semi-kødædende. Dette betyder, at deres fordøjelse primært er specialiseret i udnyttelse af animalske proteiner og fedtstoffer.

Af denne grund er det vigtigt, at godt hundefoder kun indeholder små mængder plantebaserede ingredienser. Ellers vil der før eller senere opstå fordøjelsesproblemer og intolerance.

Derfor kan hvede i hundefoder være skadeligt

Korn eller hvede er for længst blevet en af de mest anvendte råvarer i hundefoder. I mange tilfælde består, især billigt, tørfoder stort set af hvede. Imidlertid er korn nu også blevet en almindelig ingrediens i vådfoder.

Dette kan synes harmløst ved første øjekast, men det viser sig at være et alvorligt problem i hverdagen. Hunde kan fordøje mindre mængder af stivelsesholdige kulhydrater, som er indeholdt i hvede.

En for høj andel korn får dog uundgåeligt næsten din hund til at få fordøjelsesproblemer. Hvis du stadig vil fodre din hund med hundefoder med korn, skal du i det mindste sørge for, at det er glutenfrie sorter, såsom ris eller majs.

Artstilpasset hundefoder fra Bellfor

Bellfor er en producent, der altid har anvendt ingredienser af høj kvalitet og behovsbaserede opskrifter til sine produkter. Den familieejede virksomhed kan nu se tilbage på mere end 30 års erfaring inden for fremstillingen af hundefoder.

Logo, Bellfor

For at opfylde sine egne høje standarder arbejder Bellfor tæt sammen med ernæringseksperter og dyrlæger om udviklingen af nye produkter. Virksomhedens produkter indeholder udelukkende ingredienser af høj kvalitet, hvoraf de fleste kommer fra lokale leverandører.

I modsætning hertil undgås brugen af ringere råvarer, såsom hvede, bevidst. Dette sikrer, at Bellfors hundefoder er let fordøjeligt og forsyner hundene med alle de nødvendige næringsstoffer i den rigtige mængde.

Stort udvalg for kvalitetsbevidste ejere

Sortimentet fra Bellfor er stort og tilbyder kvalitetsbevidste hundeejere alt, hvad de har brug for til en behovsbaseret pleje af deres firbenede ven. På producentens hjemmesiden kan du finde tør- og vådfoder uden korn samt sunde hundesnacks og hundekiks.

Derudover kan du vælge mellem forskellige plejeprodukter og kosttilskud, der hjælper dig med at forbedre din hunds velbefindende og for eksempel beskytte den mod flåter eller modvirke tandsten.

Bortset fra det var Bellfor en af de første producenter af hundefoder, der har beskæftiget sig med emnet insektprotein. Det insektbaserede foder indeholder protein fra larverne fra den sorte soldaterflue. Det er let at fordøje og allergivenligt, hvilket gør det til et godt alternativ, især for ernæringsfølsomme firbenede venner.

Konklusion

Med en afbalanceret fodring sikrer du, at din firbenede ven bliver optimalt plejet, og at der ikke er kostrelaterede sundhedsmæssige problemer. Bellfors produkter er meget velegnede til dette formål og giver dig alt, hvad du behøver for at fodre din hund korrekt.

Hvis du selv ønsker at få et indtryk af Bellfors hundefoder, kan du finde mere information på virksomhedens hjemmeside, hvor du selvfølgelig også kan købe produkterne direkte.