Logo

Lær om brug af influencers

Hvordan bruger du det, hvornår kan det betale sig og hvad skal du kigge efter, hvis du selv skal benytte influencers som markedsføringskanal?

Dannebrog anløber Helsingør

Anløbet i Helsingør er samtidig startskuddet på Dannebrogs sommertogt, og der vil da også bogstaveligt talt blive skudt den dag – der gives nemlig salut fra Kronborg kl. 15.00, hele 27 skud for Majestæten.

BIG DOCK

I udstillingen fortælles historien af Bjarke Ingels selv – gennem film, udsagn, modeller og et af hans foretrukne medier: tegneserien. Her løfter han bl.a. sløret for, hvorfor han bevidst valgte at bryde konkurrencereglerne for at vende dokken på vrangen

Rene strande er det nye hit blandt børn

Danske børn viser en imponerende interesse for at opsamle plastik og andre former for løst affald i naturen. Og nu tager de også det næste skridt og melder sig ind som frivillige i en organisation, der arbejder for et renere havmiljø i Danmark.

Politirapporten for Helsingør Kommune i tidsrummet 2019/04/17-2019/04/30

To mænd blev mandag formiddag klokken 09.50 opdaget, da deforsøgte at afliste en terrassedør på Hovmarken, og flygtede herefter frasteder.

CLICK Festival 2019

Vi glæder os til sammen med publikum at tage på opdagelse ind i vores samtids og fremtids helt store emner gennem to dage med koncerter, performances, talks, installationer og workshops. 

FALDENDE FOLKETAL I DE SMÅ BYER OG LANDDISTRIKTER

I langt de fleste sjællandske, fynske samt i en del jyske kommuner faldt folketallet i kommunernes små byer (inkl. landdistrikterne) med op til 5 pct. pr. 1. januar 2019 sammenlignet med 2010
facebook 
MailPoet