dit-helsingoer-L

Programmet for Vinterjazz ligger nu klar online!

Find hele programmet med flere end 650 koncerter på Jazz.dk og i den officielle app.
Programmet for Vinterjazz ligger nu klar online!

Gitte og Anna skal styre de grønne projekter i mål

Gitte og Anna skal styre de grønne projekter i mål
Green Leaf året er netop skudt i gang - med store ambitioner om at styrke kommunens position på klima og bæredygtighedsområdet. På broen sidder Gitte Larsen og Anna Westergaard, der sammen skal styre de mange klimaindsatser og -projekter sikkert i mål. Men det er ikke noget, de kan gøre alene. For at lykkes har de nemlig brug for hele kommunen - at både borgere, foreninger, kultur- og erhvervsliv bakker op.

Orienteringsaften på Helsingør Tekniske Skole

Besøg dem på Teknisk Skole i Helsingør. Her kan du tage grundforløb 1 med linjen Fremtidens Byggeri. Du kan også uddanne dig til tømrer, bådebygger eller sejlmager.
Orienteringsaften på Helsingør Tekniske Skole

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra
I FDF tror de på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab. De mødes hver mandag kl. 16.30 til 18 i Sthens Kirke – Egevænget 2, 3000 Helsingør – i aldersgruppen 5 – 10 år. og ligeledes om mandagen, kl. 17 til 19 i Vestervang Kirke – Gurrevej 66, 3000 Helsingør – i aldersgruppen 11 – 18 år.

GNIST - Teater Kriskat

Hvornår trives vores hjerner egentlig allerbedst? For vi kan kun udvikle os og lære nyt, når hjernen får de rigtige betingelser. Børnene bevæger sig frit i hele scenografien og spejler sig i de handlinger og lege de lige har set. Prøver hatte, sætte puder sammen, danser…. Kun fantasien sætter grænsen. Udfoldelse sker helt af sig selv, når rammen er sat med kærlighed, nysgerrighed og anerkendelse.
GNIST - Teater Kriskat

Nu er der hjælp på vej til pårørende til unge i mistrivsel fra Helsingør

Nu er der hjælp på vej til pårørende til unge i mistrivsel fra Helsingør
headspace starter nu rådgivningstilbuddet headspace Family, der vil åbne i Helsingør Kommune og fire andre pilotkommuner i sensommeren 2024. Her vil pårørende til unge, der mistrives mentalt, kunne få rådgivning individuelt, som familie og i gruppeforløb med andre pårørende.

På vej mod et grønnere kulturliv

Der var god energi og masser af kreativitet i luften på Kulturværftet, da deltagerne i ’Grønt Kulturpartnerskab’, en aktivitet under Green Leaf, var samlet første gang. De medvirkende i partnerskabet kommer fra 11 lokale kulturinstitutioner, som alle har et ønske om at gøre en reel og positiv forskel for klimaet. Muligheden for at få konkrete værktøjer og styr på egen indsats blev nævnt af flere som motivation for at deltage.
På vej mod et grønnere kulturliv

Helsingør er med i dansk bud på VM i landevejscykling

Helsingør er med i dansk bud på VM i landevejscykling
Hvis det lykkes Danmark at vinde værtskabet for VM i landevejscykling i 2029, kan man se frem til at møde mange af verdens bedste cykelryttere på vejene i og omkring Helsingør. For Helsingør Kommune er nemlig med i det bud på et værtskab, som Danmark i starten af det nye år sender af sted til den internationale cykelunion (UCI). Lykkes det, bliver Helsingør værtsby for tre af seks landevejsløb, mens de tre øvrige har startby i Roskilde. Alle løb får mål i København, mens Aarhus lægger asfalt til enkeltstartsløbene.

Politirapporten

Politirapporten
En 30-årig kvinde fra Helsingør blev natten til mandag sigtet for bedrageri. Kvinden havde taget en taxa fra København og til Guldgravervej på trods af, at hun ikke havde tænkt sig at betale for turen. Ved ankomsten til kvindens adresse omkring klokken 04.30, gik hun ind i sin bolig og nægtede at åbne døren for taxachaufføren, som bad om betaling. Chaufføren kontaktede derfor politiet, som kørte til stedet og sigtede kvinden for bedrageri.
facebook