dit-helsingoer-L

Ferie med børn i regnvejr...

Selvom sommeren bringer regnvejr, betyder det ikke, at børnene i Helsingør behøver at kede sig! Byen byder på en række sjove og spændende indendørsaktiviteter, der vil holde dem underholdt og glade, uanset vejret udenfor. Der noget for enhver smag i vores charmerende by - fra leg og læring til kreativitet og eventyr.
Ferie med børn i regnvejr...

Er din cykel væk?

Er din cykel væk?
Ved du, at der findes en Facebook-gruppe for cykler, der efterlades - tilsyneladende ejerløse - rundt omkring i Helsingør-området? Den hedder "Find min Cykel I Helsingør", og den kan både anvendes til efterlysning, fremlysning og til orientering om, hvilke cykler, der lige nu rapporteres efterladt rundt omkring og ser "hjemløse" ud.

Gå med Patrick - i en god sags tjeneste!

Mandag den 14. august kl. 08:00 er turen kommet til strækningen Helsingør-Holte. Da vil Patrick vandre 31,4 km fra Stengade 59 i Helsingør til Holte Rådhus - en tur, der forventes at tage ca. 8-9 timer. For at kunne gøre dette, har han dog brug for hjælp, for konceptet for March mod Ensomhed er som følger: Patrick må ikke gå, med mindre han har følgeskab - ellers skal han stå stille! På denne måde bliver hans vandring et symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed.
Gå med Patrick - i en god sags tjeneste!

Boggaver, goodiebags og præmier til læselystne børn

Boggaver, goodiebags og præmier til læselystne børn
Helsingør Kommunes Biblioteker inviterer alle børn mellem 6 og 15 år til at læse eller lytte til bøger - og løse interessante læseudfordringer - hele sommeren! Alle deltagere får en boggave, en goodiebag og chancen for at vinde en af de eftertragtede hovedpræmier!

Super familievenlig GrillTennis

"Man kan vel kalde GrillTennis et kærlighedsbarn mellem cricket og ølbowling. Vi har de fine manerer og det elegante tøj fra cricket, og den ret lave indgangs-barriere fra ølbowling! Man kan ikke ligefrem sige, at det er en ny sportsgren, for den fylder faktisk 25 år næste år, og blev opfundet på en universitetstur til Toscana, hvor vi var nogle venner, der kedede os, og så opfandt spillet."
Super familievenlig GrillTennis

Konkurrence

Konkurrence
Forsangeren i AySay, Luna Ersahin, var feature på Tobias Rahims seneste album på sangen...? 

Open Lines i 20 meters højde

Den store åbningsforestilling på PASSAGE Festival i Helsingør bliver en imponerende og måske lidt skræmmende oplevelse! Oplev Tatiana Mosio-Bongonga danse til live-musik i ikke mindre end 20 meters højde mellem Nøjsomheds bygninger i forestillingen Open Lines af det franske kompagni Cie Basingaing.
Open Lines i 20 meters højde

Passage Festival i Helsingør

Den årlige PASSAGE Festival i Helsingør bringer verden til byen og forvandler den til en legende og levende scene år efter år. De mange forskelligartede teateraktiviteter kan opleves side om side og umiddelbart efter hinanden – og der er noget for alle aldre og enhver smag!
Passage Festival i Helsingør

Et super tip fra biblioteket

Et super tip fra biblioteket
Med læsekompas.dk finder du meget nemt netop de bøger, der passer allerbedst til netop dig og timerne i hængekøjen under de store træ i haven!

Husk: Helsingør Festival

Nu sker det snart! Helsingør Festival har 40 års jubilæum i år, og den afholdes traditionen tro i Musikhuset Elværket, Rosenkildestien 3 i Helsingør den første weekend i august - altså fra den 3. til den 5. august 2023!
Husk: Helsingør Festival
facebook