dit-helsingoer-L

Triatlon-fest i Helsingør

60% rabat til Helsingør-borgere! Ironman Danmark oplyser, at der er triatlon-fest den 23. og 25. juni i Helsingør! I den forbindelse vil de gerne invitere Helsingør-borgere til at deltage i det lille triatlon fredag d. 23. juni til en særlig gunstig pris! De skriver i den forbindelse på Facebook: "Altså har du nu chancen for at deltage i Danmarks …
Triatlon-fest i Helsingør

GRATIS hos Kolstrup Foto

GRATIS hos Kolstrup Foto
I anledning af, at Kolstrup Foto har 1 måneds fødselsdag, tilbydes lørdag den 10. juni til søndag den 11. juni 2023 en gratis fotosession á 20 minutter samt et stk. gratis billede str. 13x18 cm! Fotograferingen finder sted i området mellem Kronborg og Nordhavnen i tidsrummet kl. 9.00 til 18.00.

Jazz med Cathrine Legardh

"Cathrine synger på dansk og skriver personlige hverdagspoetiske tekster i øjenhøjde. På det aktuelle album "Stilhed & Storm" berører Legardh temaer som død, børneopdragelse, hunde, natur og tro. Musikken er nordisk funderet og til dels inspireret af de nordiske folkeviser."
Jazz med Cathrine Legardh

Sjælden rundvisning

Sjælden rundvisning
"Haenyeo er havets kvinder. Kvindelige fridykkere, der dykker efter dyr og planter, og lever i symbiose med havet, bølger og storme på den sydkoreanske ø Jeju. Den mere end tusind år gamle haenyeo-tradition har skabt et semi-matriarkalsk samfund, hvor kvinderne forsørger familien, og erhvervet går i arv fra mødre til døtre."

Helsingør Yoga Festival

"I den ene hjørne har vi vores hengivne yogaeksperter, klar til at guide dig gennem intensive yogasessioner, der vil træne din fleksibilitet og styrke dit sind. De vil tage dig med på en rejse gennem forskellige yogaformer, fra det dynamiske Vinyasa Flow til det fordybende sound yoga."
Helsingør Yoga Festival

Spar på vandet

Spar på vandet
Også i Helsingør er der ved at være knastørt overalt! Alligevel er vi altså alle nødt til lige at tænke over, hvad vi bruger vand på, hvis vi gerne vil have rent drikkevand til alle!

Kronborg Openwater

Prøv at svømme i Helsingør Statshavn, inden det går løs til Ironman 70.3 Elsinore den 25. juni 2023!

Hele tre onsdage i juni måned - nemlig den 7. juni, den 14. juni og den 21. juni - har du mulighed for at svømme en væsentlig del af Ironman-ruten! Der svømmes 2 runder á ca. 900 meter, men der er også mulighed for kun at svømme en enkelt runde. Arrangementerne starter kl. 18.00.
Kronborg Openwater

Det første Helsingør

Det første Helsingør
Vidste du at Helsingør opstod allerede i slutningen af 1100-tallet?

Magiske Lofter på Frederiksborg Slot

"Guder, stjerner, bønder og dyr. Lofterne på Frederiksborg er en symbolverden, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Henover sommeren iscenesættes seks af slottets ikoniske lofter i et samarbejde mellem kunsthistorikere, komikere, forfattere og komponister. Oplev Lydmor, Herlige Svend, Tina Ibsen, Bente Scavenius, Anna Neye m.fl. formidle lofternes historier, mens Dark Matters’ spektakulære projection mapping får lofterne til lyse dragende og magisk"
Magiske Lofter på Frederiksborg Slot
facebook