dit-helsingoer-L

Hey ho, for Jutlandia!

Forfatteren Helle Juhl besøger den 6. juni 2023 M/S Museet for Søfart for at fortælle om det danske motorskib Jutlandia, der den 23. januar 1951 blev sendt til Korea for at hjælpe syge og sårede FN-soldater. Ombord var bl.a. frivillige hospitalsfolk, der på tre togter nåede at hjælpe både tusindvis af soldater og mindst lige så mange civile koreanere.
Hey ho, for Jutlandia!

Politirapporten fra 19-05-2023

Politirapporten fra 19-05-2023
To ukendte gerningspersoner begik søndag kl. 13.23 bedrageri i Silvan på H C Ørstedsvej i Helsingør, da de fik læsset havemøbler på en trailer, men oplyste ved kassen, at de var købt et andet sted og derfor kørte med dem uden at betale.

NORD Litteraturfestival 2023

NORD - Nordisk Litteraturfestival, som Helsingør Kommunes Biblioteker og Kulturværftet står bag, er nu klar med de allerførste navne til lørdag den 16. september 2023, hvor man på Kulturværftet atter er klar til at hylde den nordiske litteratur. Det bliver en herlig dag med både samtaler, performance og nutidig litteratur.
NORD Litteraturfestival 2023

Gode samtaler i naturen

Gode samtaler i naturen
Når livet er svært, kan en god samtale gøre underværker. En empatisk, uvildig person kan sætte problemerne i perspektiv og hjælpe dig til at finde styrken til at ændre det, der skal ændres. Sådan en person er Susanne vom Braucke, der er tidligere sygeplejerske og nu psykoterapeut. Hun har startet virksomheden Samtaler i det fri.

Gratis sommerlejr

For alle børn mellem 5 og 13 år i Helsingør kommune Vestervang Kirke i Helsingør oplyser, at Helsingør Familietjeneste igen i år har valgt at invitere til sommerlejr på Kathøj, som er FDFernes hytte i Tikøb. Alle børn på 5-13 år, som bor i Helsingør, kan deltage gratis i sommerlejren! Vestervang Kirke oplyser: "Familietjenestens sommerlejr er stedet, hvor vi har …
Gratis sommerlejr

Peter Beier i Helsingør Bycenter! 

Peter Beier i Helsingør Bycenter! 
Super tilbud og gratis is! Peter Beier Chokolade åbner butik lige ved hovedindgangen i Helsingør Bycenter med både café, is og chokolade på menuen. På åbningsdagen  - torsdag den 1. juni 2023 - er der kl. 10.00 tale af Borgmester Benedikte Kiær samt super lækre tilbud og ikke mindst GRATIS is hele dagen! Helsingør Bycenter skriver i sit nyhedsbrev: "Peter …

Besøg Louisiana

Hvis du er i vildrede om, hvad du og resten af familien skal lave i weekenden eller i sommerferien, så husk, at der altid er en god grund til at besøge Louisiana Museum of Modern Art på Gl. Strandvej i Humlebæk!
Besøg Louisiana
facebook