dit-helsingoer-L

Politirapporten

En 44-årig mand fra Helsingør blev torsdag kl. 07.57 stoppet på Stjernegade, hvor han blev fundet i besiddelse af både metadon og hash. Personen blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer.
Politirapporten

Brug for en at tale med?

Brug for en at tale med?
Det forlyder, at flere og flere unge msitrives, men det står ikke helt klart, hvad man egentlig gør for at hjælpe og støtte de mange unge, der enten har det rigtig skidt, eller som bare ikke har det rigtig godt. Nogle unge har problemer med at få venner, mens andre oplever et pres for at være mere sociale, end de er og har lyst til at være. Nogle trives ikke derhjemme. Nogle bliver mobbet. Og nogle er ensomme. Andre har...

Hexetestamentet - udendørs vandringsforestilling

Interesserer du dig også for historie og lokalhistorie? Så får du den 15.-17. juni 2023 alletiders mulighed for en super interessant oplevelse. Her samarbejder professionelle nemlig side om side med Helsingør Kammerkor og Helsingør Pigegarde samt en stor mængde frivillige i vandringsforestillingen "Hexetestamentet", der udspiller sig i Helsingørs gamle bykerne, hvor publikum føres rundt, mens de følger den dømte Marine Pommerantzis i den sidste time af hendes liv.
Hexetestamentet - udendørs vandringsforestilling

Dit personlige ur

Dit personlige ur
Design af ure kræver viden, erfaring og et sikkert håndelag - den ekspertise finder du hos MB Watch. MB Watch er en dansk webshop og producent af speciallavede ure. I webshoppen kan du bygge dit eget ur, idet du selv kan vælge, hvordan kassen, skiven, viserne og lænken skal se ud. Du kan bl.a. vælge farver og tekst og således sætte dit eget præg på dit nye ur.

Søg tilskud til dit friluftsprojekt

Hvis du har en god idé til et nyt spændende lokalt friluftsprojekt, der skaber bedre friluftsliv og naturforståelse, så husk at der kan søges tilskud fra Udlodningsmidler til Friluftsliv! Lokale initiativer støttes med tilskud fra 20.000 kr., og større udviklingsprojekter med tilskud fra 200.000 kr. Næste frist for ansøgning er: 15. juni 2023.
Søg tilskud til dit friluftsprojekt

Dét er rigtig cirkus!

Dét er rigtig cirkus!
Den 9.-10. juli 2023 er det cirkustid i Helsingør

Endelig er det atter tid til sommerens mange cirkusforestillinger rundt omkring på Skælland og øerne. Og selvfølgelig skal børnene og/eller børnebørnene med i Cirkus Arena igen i år, for er der noget så festligt for både unge og ældre som en tur i cirkus? Oven i købet har Cirkus Arena hævet niveauet for artisteri og byder atter succes-duoen Bubber og Julie tilbage i manegen!

Politirapporten fra 2023-04-17

Bedrageri, Helsingør.
En 19-årig ung mand fra Helsingør anmeldte kl. 19.55, at han havde købt en mobiltelefon Iphone 14 pro max af en mand, som han havde korresponderet med via Messenger. Profilen kaldte sig Jan Jørgensen, og ud fra profilfoto var der tale om en ca. 26 årig mand. Mobiltelefonen, som den 19-årige havde betalt 7.500 kr. for viste sig at være ’fake’, og gerningspersonen som solgte mobiltelefonen beskrives som:
Mand, asiatisk af udseende, 15-17 år, 180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Talte: Dansk, Iført: sort kasket, sort adidas joggingdragt med hvide striber. Medbragte: sort el-scooter.
Politirapporten fra 2023-04-17
facebook