De fleste danskere vil i år opleve, at deres sommerferieplaner sydpå er aflyst. Det bliver derfor et år, hvor betegnelsen Staycation bliver danskernes nye foretrukne ord. Og hvorfor også rejse langt, når man kan få den sydlandske stemning ganske tæt på? På Marienlyst Strandhotel i Helsingør kan man få strand, hav, by, kultur og historie på ét og samme sted – på et hotel, der ligger helt ned til vandkanten.

Marienlyst Strandhotel. Foto:PR

Mange drømmer i disse tider om ferie. En ferie væk fra den nye Corona-virkelighed til et sted, hvor oplevelser og den helt særlige feriestemning kan fylde kroppen med energi og glæde, og give en tiltrængt pause fra tankerne om fremtid, job, krisetilstand m.v. Men for mange danskere må drømmeferien sydpå vente, og i denne tid synes det nære tilmed også endnu mere trygt. Staycation bliver derfor den ultimative ferieform anno 2020. Staycation er betegnelsen for at holde ferie hjemme og bliver en realitet for mange danskere i år. På Marienlyst Strandhotel kan man komme langt væk hjemmefra i tankerne og få følelsen af den unikke sydlandske feriestemning, der ofte indtager kroppen, når man rejser væk. Hotellet ligger dog kun en kort køretur væk.

Et unikt ferieparadis tæt på København

Hotellet ligger i Helsingør kun 45 minutter fra København, og selvom du er tæt på storbyens jag, så er stilheden og roen slående. Hotellet byder på et unikt ferieparadis, hvor man får fornemmelsen af at komme helt ned i gear og bare omfavne følelsen af ferie. Hotellet ligger helt ned til vandkanten, hvor du kan nyde udsigten til Øresund og det historiske slot, Kronborg. Helsingør by ligger blot 10 minutters gang fra hotellet og har en hyggelig og charmerende brostensbelagte gågade. Desuden byder byen på et indbydende havnemiljø, hvor man kan observere skibe, der sejler ind og ud fra byen. Drømmer man om at fordybe sig i kultur og historie, ligger Kronborg og M/S Museet for Søfart lige i nærheden – og Louisiana kun en kort køretur derfra. Ønsker man at kombinere opholdet med et besøg i Hovedstaden, ligger København kun en kort køretur og man kan låne en bil på hotellet. Hotellet har desuden opført den første havsvømmebane, som man kan benytte på egen hånd, og der er rig mulighed for at låne kajak, SUP, petanque m.v., hvis man ønsker at fornøje sig med nogle aktiviteter i løbet af ferien.

Vinbar på Marienlyst Strandhotel. Foto: PR

Spa og gourmet for alle pengene

Marienlyst Strandhotel har tilmed af Danish Beauty Awards fået titlen som ”Årets Bedste Spa”, en fornem pris som de vandt sidste år og igen i år er nomineret til. I spaen kan man blandt andet opleve hotellets signaturbehandling; kobberspaen og nyde infinity poolen helt ned til vandet – og har man mod på det, er der mulighed for saunagus på stranden. Hotellet byder endvidere på hele tre restauranter, hvor man kan nyde gastronomiske retter med blandt andet friske fisk fra havet og lokaldyrkede grøntsager. I hotellets lounge kan man hænge ud til de sene nattetimer og nyde udsigten mod vandet med en lækker cocktail fra baren eller vin fra hotellets vinbar – alt i mens man lytter til tonerne fra DJ´en på terrassen. Der er mange gode grunde til at nyde sommeren på Marienlyst Strandhotel, hvor strand, hav, by, kultur og historie møder hinanden. Og hvor man fornemmer den helt særlige stemning og følelse, der kan fylde kroppen, når man sidder i en sydlandsk ferieby med et glas vin i hånden og nyder udsigten til havet.

Se mere på: www.marienlyst.dk

Del på sociale medier