Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2020/06/22-2020/06/30.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel, Hornbæk

På Per Bjørns Vej blev en 61-årig mandlig bilist fra Helsingør standset af en patrulje klokken 18.16. Her viste et alkometer, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget med henblik på at fastslå mandens eventulle præcise promille.

Hærværk, Helsingør

Klokken 01.56 blev det anmeldt, at der netop havde lydt et stort brag på Rosenkildevej. Politiet blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var blevet affyret fyrværkeri, muligvis et ulovligt kanonslag, og dette havde foruden larmen også medført, at der var sprunget hul i et rullegitter tilhørende en frisørsalon.

Stjal is og øl

Helsingør: Fra et kolonihavehus på Morelvej er der mellem onsdag klokken 17.00 og torsdag klokken 10.30 blevet stjålet is, øl og et par flasker vin. Tyven er kommet ind ved at knuse en rude.

Musik til ulempe og lukkede fester

Nordsjælland: Flere steder i Nordsjælland har naboer følt sig generet af studenter- og ungdomsfester, hvor musikken har været til ulempe. I blandt Hillerød, Espergærde og Kgs. Lyngby var politiet ude at lukke fester, mens det i Hornbæk lykkedes for en nabo at få nogle festglade mennesker til lukke vinduerne og skrue ned for musikken, så de omkringboende kunne få lidt nattero.

Taget for butikstyveri

Kvistgård: En 54-årig mand med ukendt adresse blev onsdag formiddag klokken 09.10 taget for butikstyveri i Rema 1000 på Kongevejen. Her havde manden blandt andet stjålet to flasker rosé, jordbær og sennep.

Sprøjtede peberspray på unge

Hornbæk: En kvinde blev onsdag aften omkring klokken 23.45 så ophidset over nogle unge, der spillede musik på stranden, at hun endte med at sprøjte peberspray mod dem og ramme fem-seks af dem i ansigtet. De unge havde holdt fest på stranden og kvinden forsøgte i første omgang at få fat i deres højtaler for at kaste den i vandet. Da et par af de unge forsøgte at tale med kvinden for at forklare hende, at de var ved at slutte festen for at tage hjem, tog hun en peberspray sprøjtede mod gruppen, hvorefter hun skyndte sig væk fra stedet. Kvinden beskrives som 55-65 år, mellemlangt lyst/gråt hår, almindelig af bygning, iført lang grå strikket cardigan, blå hættetrøje med lynlås og sorte bukser.

Værktøj stjålet fra varebil

Helsingør: En overfræser og en skæremaskine er mellem torsdag midnat og klokken 05.00 blevet stjålet fra en varebil, som holdt parkeret på Århusvej. Tyven har boret en låsecylinder i bilens bagdør ud for at få adgang til bilen.

Overtrædelse af beredskabsloven, Fredensborg

Klokken 13.40 blev det anmeldt, at der var anlagt et større bål i strid med beredskabsloven på Veksebovej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor en 37-årig mand fra Hornbæk blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, ligesom en sigtelse for overtrædelse af miljøloven muligvis også kan komme på tale.

Besiddelse af stoffer, Helsingør

Ved 10. klassecentret på Rasmus Knudsens Vej traf en patrulje klokken 21.18 en 24-årig mand fra Humlebæk. Ved visitation blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Unge butikstyve på spil

Helsingør: To piger på henholdsvis 9 og 12 år blev mandag eftermiddag klokken 14.20 taget for butikstyveri i Rema 1000 på Esrumvej. Pigernes værge og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

Unge blev tilrettevist

Helsingør: En gruppe unge stod klokken 03.08 på taget ved bowlinghallen på Fredericiavej og råbte af forbipasserende borgere. En patrulje kom til stedet og fik i utvetydige vendinger tilrettevist de unge.

Hærværk mod bil

Helsingør: En Ford Fiesta, som holdt på Odinsvej, har søndag mellem klokken 01.00 og 12.45 været udsat for hærværk, da bilens ene siderude er blevet knust med en sten.

Kørte uden kørekort

Helsingør: En 40-årig kvinde fra Snekkersten blev søndag eftermiddag klokken 17.35 sigtet for at køre bil, selvom hun var frakendt førerretten. Kvinden kom kørende ad Rønnebær Allé, da hun blev truffet af en patrulje.

Rygning udløste mindre brand

Helsingør: En 28-årig mands rygning på toilettet medførte søndag aften klokken 23.05 en mindre brand i en bolig på Blichersvej. Manden havde røget på toilettet og var efterfølgende gået i seng, men en glød fra hans cigaret havde ramt en toiletrulle, som begyndte at ulme og udvikle røg. Ilden og gløderne blev dog hurtigt slukket.

Del på sociale medier