Sct Mariæ Kirkes 34. internationale orgelfestival finder sted fra mandag d. 22/6 og to uger frem.

I Sct Mariæ Kirke i Helsingør er man glad for, at det nu er muligt at gennemføre den årlige orgelfestival. Det er 34. gang, at orgelfestivalen finder sted. Festivalen kommer til at foregå som en perlerække af middagskoncerter mandag-onsdag-fredag over de næste to uger. Her kan man lytte til værker af Dietrich Buxtehude, Johan Sebastian Bach, Girolamo Frescobaldi, Jan Pieterszoon Sweelinck mfl. fremført af organisterne Lars Colding Wolf, Søren Rasmussen, Amanda Marie Mortensen, Phillip Aggesen, Ulla Handler og kirkens egen organist Søren Gleerup Hansen.

Der er gratis adgang og koncerterne varer en halv times tid.

Sct. Mariæ Kirke. Foto: UK.

Se orgelkoncerter i Sct. Mariæ på kirkens hjemmeside og på kirkens facebookside.

Del på sociale medier