Hornbæk og Espergærde har været ramt af indbrud og tyveri i dagene 17.-18. juni 2020.

Ved højlys dag mellem kl 12.30 og 13.58 blev en computer meldt stjålet fra en bil holdende på A R Friis Vej i Hornbæk. Tyven var kommet ind i bilen ved at have smadret en rude i venstre fordør.

Klokken 03.59 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i et etablissement på A R Friis Vej, men at anmelderen havde skræmt to personer væk fra stedet. Der er på tidspunktet for udgivelse af politiets døgnrapport for 17.-18. juni ikke oplysninger om, hvorvidt de to personer slap afsted med en form for udbytte. De to beskrives af anmelder som østeuropæiske af udseende.

Også i Espergærde har der været indbrud. Klokken 06.58 blev det anmeldt fra den for nyligt åbnede Cafe Le Port ved Espergærde Havn, at der i nattens løb var blevet knust en rude til cafeen, hvorefter der var blevet stjålet værdier derfra.

Del på sociale medier