Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 15.-26. maj-2020.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Foto: ABW

Hærvæk mod bil

Helsingør: En Skoda, der var parkeret på Solvænget, har mellem søndag klokken 22.30 og mandag klokken 04.30 fået knækket frontrudeviskeren af.

Indbrud i spejdercenter

Helsingør: Ved et indbrud i spejdercenteret på Gurrevej er der mellem onsdag klokken 17.00 i sidste uge og mandag klokken 08.00 stjålet duffelbags, karabiner, seler og track pulleys. Tyven har skaffet sig adgang til spejdercenteret ved at afliste en rude.

Værktøj og batterier stjålet

Helsingør: Ved et indbrud på et lager til Sylvest VVS er mellem lørdag klokken 14.00 og mandag klokken 06.00 stjålet diverse elværktøj, opladere og batterier. Tyven har brudt låsen til en dør op for at skaffe sig adgang til lageret.

Knægte skabte uro

Helsingør: En gruppe på fem-seks unge knægte i 13-14 års alderen skabte mandag aften omkring klokken 21.30 uro på McDonalds, hvor de cyklede rundt inde i restauranten. De havde dog forladt stedet, da en patrulje kom til stedet.

Fik beslaglagt bil

Hornbæk: En 37-årig mand fra København blev klokken 02.43 natten til tirsdag standset, da han kom kørende ad Hornbækvej. Her blev han sigtet for at køre bil i frakendelsestiden, og da manden flere gange tidligere var taget for samme forseelse i samme køretøj, blev hans bil beslaglagt.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 25. – 26. maj 2020

Kørsel uden førerret, Snekkersten

Klokken 13.46 blev en 20-årig mandlig bilist fra Kvistgård standset og kontrolleret på Strandvejen. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for forholdet.

Havde hash i bilen

Helsingør: En 54-årig mand fra Slangerup blev torsdag aften klokken 20.25 standset på havnen i Helsingør, hvor det viste sig, at han var påvirket af euforiserende stoffer og var i besiddelse af en moderat mængde hash. Manden blev anholdt og sigtet for begge forhold og fik efterfølgende taget en blodprøve, som skal klarlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Drukneulykke, Helsingør

Klokken 18.12 blev det anmeldt, at en 43-årig mand havde fået problemer med sit udstyr under en dykning og var druknet. Politi, brandvæsen og sundhedsvæsenet kørte til stedet, manden var blevet reddet i land, og her blev der ydet førstehjælp, indtil han med helikopter kunne transporteres til hospitalet, hvor hans liv dog ikke stod til at redde.

Færdselsuheld, Hørsholm

Klokken 06.55 skete der et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i sydgående retning ved Hørsholm, da to biler påkørte hinanden. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen større personskade, men to ambulancer blev alligevel tilkaldt for at tjekke parterne. Grundet uheldet var der i en kortere periode trafikale problemer på motorvejen, mens der bliver ryddet op efter sammenstødet.

Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om parterne i sagen.

Indbrud i privat beboelse anmeldt den 18. – 19. maj 2020 i Nordsjællands politikreds

Færdselsuheld og spirituskørsel, Helsingør

Flere anmeldelser meldte torsdag aften, at en bil på vej ad Helsingørmotorvejen i nordgående retning viste tegn på muligt spirituskørsel, idet den kørte slingrende mellem vognbanerne. Mens en patrulje var på vej til området for at rundere efter bilen, blev det anmeldt, at den nu befandt sig på Kongevejen, hvor den var involveret i et færdselsuheld. Patruljen vendte bilen mod Kongevejen, hvor tre biler var stødt sammen ved, at den omtalte bil havde påkørt to andre biler, som holdt for rødt. Bilens fører, en 49-årig mand fra Helsingør, blev på stedet anholdt og sigtet for spirituskørsel, idet alkometeret indikerede en betragtelig promille.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade på nogen af de implicerede parter. Fra den 49-årige blev der efterfølgende udtaget en blodprøve på hospitalet med henblik på at fastslå hans eventuelle præcise promille. Hans bil blev på ulykkesstedet også beslaglagt af patruljen.

 

Del på sociale medier