Færdelsuheld, kørsel uden førerret og besiddelse af stoffer. Læs seneste nyt fra politirapporten om Helsingør og omegn i perioden 28.-29. maj 2020.

Færdselsuheld, Hornbæk

Klokken 08.58 skete der et færdselsuheld ved Svinggårdsvej/Havrevangsvej. En 77-årig mandlig bilist fra Hornbæk kørte ad Svinggårdsvej i østlig retning og skulle svinge til venstre ad Havrevangsvej, hvorved der skete sammenstød med en 79-årig mandlig cyklist fra Hornbæk. Cyklisten var umiddelbart kommet en smule til skade, hvorfor han blev kørt på hospitalet til observation, mens bilisten blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser om ikke at have udvist agtpågivenhed.

Kørsel i frakendelsestiden, Helsingør

Klokken 13.47 blev en 26-årig mandlig bilist fra Gentofte kontrolleret på p-pladsen foran JYSK ved Prøvestenscenteret. Her viste det sig, at han havde sat sig bag rattet i en bil, selvom han var blevet frakendt førerretten og stadig var i frakendelsestiden, hvorfor han blev sigtet for forholdet.

Besiddelse af stoffer, Helsingør

På parkeringspladsen på Nordvej blev en 20-årig mand fra Helsingør klokken 18.20 af en patrulje fundet i besiddelse af en tændt joint, og han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Del på sociale medier