Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2020/03/30-2020/04/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri af diesel, Helsingør

Klokken 07.13 indløb der anmeldelse om, at der mellem fredag klokken 15.00 og lørdag klokken 16.30 blev stjålet en større mængde diesel fra en lastbil, som holdt parkeret på Krbg. Ladegårds Vej. Tyveriet var sket ved, at gerningsmanden borede huller i tanken under bilen, således at dieselen kunne løbe ud og fjernes fra lastbilen.

Færdselsuheld, Hillerød

Klokken 17.08 skete der et færdselsuheld i krydset ved Østergade og Kannikegade, idet en 53-årig mandlig motorcyklist og en 51-årig mandlig bilist, begge fra Helsingør, kørte sammen. Der skete ved uheldet umiddelbart ikke større personskad, men motorcyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

Hittestof fundet i lukket gård, Helsingør

Klokken 17.59 indløb der anmeldelse om, at nogle unge mennesker befandt sig i en lukket gård ved Egevænget. En patrulje kørte til stedet, hvor tre unge mænd fra området blev truffet, og hvor der også udfundet en moderat mængde hash. De tre unge mænd kunne dog ikke forbindes hittestoffet, men blev efterfølgende bortvist fra gården.

Færdselsindsats, Kvistgård

Mellem klokken 19.42 og 20.30 var der færdselsindsats på Helsingørmotorvejen i nordgående retning ved Mørdrupvej. I alt blev syv bilister noteret for hastighedssager, hvor af tre medførte klip i kørekortet. Den højeste måling på stedet var 125 km/t.

Dæk punkteret

Helsingør: En Ford Transit, som var parkeret på Damhusvej, har mellem onsdag klokken 16.00 og torsdag klokken 07.15 været udsat for hærværk, da en ukendt gerningsmand har punkteret bilens højre fordæk.

Radio stjålet fra båd

Helsingør: Fra en båd, som lå til kaj i Nordhavnen, er der i dagene mellem torsdag den 26. marts og onsdag den 1. april stjålet en radio fra cockpittet. Tyveriet blev anmeldt i går, torsdag, klokken 09.59.

Indbrud i skole

Helsingør: Der har tirsdag aften omkring klokken 22.15 været indbrud i en skole på Rasmus Knudsens Vej. Tyven har knust en rude i en dør for at skaffe sig adgang til stedet. Det er ikke opgjort, hvorvidt der er stjålet noget.

Butikstyv anholdt, Hornbæk

En mand indfandt sig klokken 13.00 på Hornbæk Station, efter han havde stjålet en kurv fuld af spiritus fra Super Brugsen. En patrulje kørte til stedet, hvor de sigtede den formodede butikstyv, en 35-årig fra Helsingør. Igen klokken 14.25 kunne patruljen konstatere, at manden formentlig havde begået butikstyveri igen, denne gang i Netto, og han blev derfor anholdt og sigtet for dette også, hvorefter patruljen tog ham med på politistationen.

Anmeldelse om brand viste sig at være el-arbejde, Helsingør

Klokken 15.17 indløb der anmeldelse om brand i en bygning på Nordvej, idet der lugtede brændt på stedet. Politi og brandvæsen kørte dertil, hvor det dog kunne konstateres, at brandlugten stammede fra kælderen, hvor en håndværker var i gang med noget el-arbejde.

Kørsel uden førerret, Helsingør

Klokken 15.06 blev en 40-årig mandlig bilist fra Helsingør standset og kontrolleret på Rosenkildevej. Her viste det sig, at han havde sat sig bag rattet, på trods af at hans førerret var administrativt inddraget, og han blev derfor sigtet for forholdet.

Røveri, Helsingør

Klokken 16.21 anmeldte en p-vagt, at en aggressiv mand netop havde stjålet hans IT-terminal, som han brugte i forbindelse med sit arbejde.

P-vagten befandt sig på en p-plads omkring Murergade, da den aggressive mand henvendte sig med en tidligere udstedt p-afgift, som den pågældende p-vagt ikke havde udstedt.

Manden forsøgte at få p-vagten til at trække p-afgiften tilbage, men da han blev meddelt, at dette ikke var en mulighed, blev han endnu mere aggressiv og fravristede blandt andet den førnævnte terminal fra p-vagten, inden han forlod stedet.

Politiet blev sendt til stedet, og på baggrund af p-vagtens vidneudsagn samt den udstedte p-afgift, som lå i en hæk, blev den mulige gerningsperson, en 62-årig mand fra Helsingør, sidenhen udfundet og afhørt på politistationen, hvor han blev sigtet for røveri.

Del på sociale medier