Her kan du se de uddrag af de seneste døgnrapporter fra politiet, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 19 – 23. april 2020.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Anmeldelse om bilræs, Snekkersten

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 20.37, kørte fem biler ræs omkring Snekkersten Station, mens der blev spillet høj musik og dyttet. En patrulje kørte til stedet, hvor det dog ikke kunne konstateres, at der var blevet kørt ræs. Personerne i to biler blev registreret, men det var ikke muligt at knytte dem til hændelsen.

Fandt hash i bil, Helsingør

En patrulje fandt mandag eftermiddag klokken 17.37 en større mængde hash i salgsposer i en ulåst bil, der var parkeret på Sporegangen. Der var ingen personer i nærheden af bilen, så hashen blev taget med på politigården og registreret som ”hittestof”.

Kørte uden kørekort, Helsingør

Tirsdag formiddag klokken 09.50 blev en 39-årig mand fra Helsingør sigtet for kørsel uden førerret. Manden blev truffet af en patrulje, da han kom kørende ad Borgm. P. Christ. Vej.

Fandt hash i bil, Helsingør

Tirsdag aften klokken 18.30 blev der fundet en mindre mængde hash i en bil, der blev standset på Borgm. P. Christ. Vej. En 22-årig mand fra København blev i den forbindelse sigtet for overtrædelse af Loven om euforiserende stoffer.

Butikstyveri, Ålsgårde

Klokken 17.24 blev det anmeldt fra Netto, at en mand havde stjålet nogle varer fra supermarkedet, og at han nu sad ved et nærliggende busstoppested. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 24-årig mand fra lokalområdet blev sigtet for forholdet. Da han samtidig blev skønnet til at være påvirket i en sådan grad, at han ikke kunne tage vare på sig selv, blev han taget med i detentionen.

Uro ved fængsel, Horserød

Klokken 19.59 anmeldte personalet fra Horserød Fængsel, at omkring 60 fanger var stimlet sammen, og at de højlydt ytrede utilfredsheder. Fængselspersonalet vurderede, at de godt kunne bruge en hjælpende hånd til at få gennet fangerne tilbage til deres celler, og politiet blev derfor sendt til stedet, hvor det med fælles hjælp og dialog lykkedes at få fangerne retur til deres celler.

Utilfredsheden havde angiveligt noget med coronavirussen at gøre.

Fyrværkeri kastet fra biler, Helsingør

Klokken 21.46 blev det anmeldt, at der kørte to biler rundt på Gefionsvej, hvorfra der blev kastet med fyrværkeri. Endnu en anmeldelse meldte om, at de nu befandt sig på Kronborgvej i selskab med flere andre biler og fortsat kastede med fyrværkeri. En patrulje kørte til området, men det var ikke muligt at udfinde biler eller personer, som kunne relateres til episoderne.

 

Del på sociale medier