Med 54 restauranter uden for København har Dining Week for alvor fået fat i de sjællandske maver. Danmarks største restaurantfestival Dining Week fylder 10 år, og med 54 restauranter uden for København fortsætter Dining Week med at vokse på Sjælland. Det glæder marketingansvarlig i Dining Week, Nusha Riis Hassani.

“Vi har ikke bare flere restauranter på programmet, men også flere byer. Det betyder meget for os, at vi ikke bare er repræsenteret i de store byer, men også kan tilbyde madoplevelser til hele Danmark,” siger hun.

I Helsingør kan du spise på tre restauranter under Dining Week, nemlig Restaurant Kaj, Bistro Francophile og Restaurant Strejf. De næste 10 dage kan gæster nyde en 3-retters menu til  kun 215 kr. (+ gebyr) på de tre restauranter.

Et kig på menuerne får mundvandet til at løbe. Til forret kan gæster bl.a. nyde røget laks med rygeost, radiser og rogn og grønt eller rillette af færøsk laks med fennikel & radise.   Til hovedret er der bl.a. oksebavette med puré, syltede svampe og bordelaisesauce eller pocheret lange med bagte porrer, fiskefumé og kartoffelkompot. Til dessert er der lækkerier som chokoladebrownie med skovbær, vaniljeis og hvid chokolade eller citronfromage med marengs, citronsorbet og hvid chokolade.

Se den fulde menu på https://diningweek.dk/restaurants

I de 10 år Dining Week har eksisteret, er der serveret over 900.000 måltider, og vi nærmer os en million måltider. Tre gange så mange tallerkner er blevet skrabet, dessertskeer slikket og vinglas tømt. Over 100.000 gæster forventes at besøge Dining Week i 2020, som løber
af stablen 7.-16. februar 2020.
>
> Hvad: Dining Week 2020, 7.-16. februar 2020
> Hvor: Hele landet
> Hvor meget: 215 kr. + gebyr pr. person for en tre-retters menu inkl. S. Pellegrino-mineralvand.
> 500 kr. + gebyr pr. person for en 10-serveringsmenu inkl. S. Pellegrino-mineralvand.
> Hvordan: Billetter sælges via www.diningweek.dk
>
> Listen over restauranter kan ses på diningweek.dk/restaurants

Del på sociale medier