Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2019/11/18-2019/11/26.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Stjal tyggegummi

Ålsgårde: En 13-årig dreng fra Helsingør blev mandag formiddag klokken 11.42 taget for butikstyveri i Netto i Ålsgårdecentret, hvor han havde stjålet fire pakker tyggegummi.

Kørte trods forbud

Helsingør: En 20-årig mand blev klokken 01.25 natten til tirsdag standset, da han kom kørende ad Nordhavnsvej. Her viste det sig, at manden havde kørselsforbud, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi den 25. – 26. november 2019

Bil udsat for hærværk

Helsingør: En Peugeot, som holdt parkeret i Lundegade, har mellem lørdag klokken 16.00 og søndag klokken 13.00 været udsat for hærværk, idet bilens bagrude er blevet knust.

Invalideskilt stjålet

Dronningmølle: Fra en bil, der holdt parkeret på Fasanvej er der mellem tirsdag aften klokken 22.00 og onsdag morgen klokken 08.00 stjålet et invalideskilt.

Kørte uden kørekort

Gentofte: En 23-årig mand fra Rødovre blev onsdag eftermiddag klokken 15.24 standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at han var frakendt førerretten og han blev derfor sigtet for at køre uden kørekort.

Stjal controllere og en bamse

Helsingør: En 14-årig dreng fra Ålsgårde blev onsdag eftermiddag klokken 16.26 taget for butikstyveri i Føtex i Helsingør Bycenter. Her havde drengen stjålet nogle controllere til en Playstation samt en bamse. Da drengen er under 18 år blev både hans forældre og de sociale myndigheder underrettet.

Besiddelse af narko og våben, Nivå

Klokken 17.15 standsede en patrulje en bil med to personer ved Nivå Center. Her kunne patruljen konstatere, at der i bilen lå en større mængde hash, ligesom bilens passager, en 27-årig mand fra lokalområdet, var i besiddelse af en bæltetaske indeholdende en moderat mængde hash samt poser til salg deraf. Føreren af bilen, en 22-årig mand fra lokalområdet, var i besiddelse af en mindre mængde hash, og begge mænd blev derfor anholdt og sigtet for disse forhold.

I forbindelse med hændelsen blev patruljen også opmærksom på en anden bil, som kunne knyttes til passageren, og ved ransagning af denne blev der udfundet en pistol, hvorfor den 27-årige også blev sigtet for besiddelse af denne.

Begge mænd fremstilles i dag klokken 14.00 ved Retten i Helsingør.

Cyklist på motorvejen, Hørsholm

Lidt efter klokken 12 indløb der to anmeldelser om en cyklist på Helsingørmotorvejen i Hørsholm, der cyklede i nordgående retning. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en udenlandsk mand blev truffet, og han blev guidet væk fra motorvejen og fortalt, hvor man må og ikke må cykle i Danmark.

Færdselsuheld, Hørsholm

Klokken 16.41 skete der et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i nordgående retning, da to personbiler kørte sammen. Det ene spor var spærret i en kort periode, men klokken 17.24 blev begge spor åbnet igen.

I forbindelse med færdselsuheldet blev føreren af den ene bil, en yngre mand, kørt til kontrol på skadestuen.

Kørsel uden førerret, Helsingør

Klokken 10.48 blev en 58-årig mandlig bilist fra Charlottenlund standset og kontrolleret på Esrumvej. Her viste det sig, at han var frakendt retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for forholdet.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 11.31 skete der et solo færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i sydgående retning mellem afkørsel 5 og 6. Da bilen holdt til gene for trafikken, blev vejen afspærret, mens der blev arbejdet på at få den fjernet.

Der skete ved uheldet umiddelbart kun lettere tilskadekomst, men føreren af bilen, en 20-årig kvinde fra Skodsborg, blev kørt med ambulance til hospitalet for at blive tjekket.

Del på sociale medier