Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2019/10/21-2019/10/29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brugsanvisning brændte

Hornbæk: En brugsanvisning, der sad under et varmerør, brød mandag morgen klokken 08.20 i brand i et hus på Holmegårdsvej. Der var ingen som kom til skade i forbindelse med branden, som opstod på grund af varmen i røret.

Røg viste sig at være damp

Helsingør: I forbindelse med rensningen af en kloak på Baldersvej opstod der så meget damp, at det kunne ses på lang afstand og forveksles med røg. Det fik en bekymret borger til at kontakte alarmcentralen, men heldigvis kunne brandvæsen og politi konstatere, at der ikke var tale om en brand.

Knallerttyve på spil

Helsingør: To mænd blev mandag eftermiddag set, da de mellem klokken 13.55 og 14.10 stjal en knallert fra Rytterbakken. De to beskrives som A: Mand, 20 år, 170 cm høj, udenlandsk af udseende, almindelig af bygning, brun i huden, kort hår, iført sort hue og hættetrøje. B: Mand, 18-25 år, 170 cm høj, udenlandsk af udseende, brun i huden, kort hår, iført sort hue.

Mistænkelige knald

Helsingør: Torsdag morgen klokken 05.54 blev tre mistænkelige knald, som blev hørt i området ved Tårnhøjvej anmeldt til politiet. Området blev undersøgt, og det viste sig, at der umiddelbart var tale om løse skud fra en gaspistol, da der blev fundet tre hylstre fra gaspatroner.

Måleudstyr stjålet

Helsingør: Fra en Renault varebil er der mellem onsdag klokken 19.00 og torsdag klokken 06.50 stjålet måleudstyr. Bilen holdt parkeret på Pinjevej og tyveriet blev anmeldt torsdag klokken 08.22.

Alkoholpåvirket knallertkører

Tikøb: Torsdag formiddag klokken 12.20 blev en 25-årig mand fra Helsingør standset, da han kom kørende på knallert ad Gurrevej. Her viste det sig, at han var påvirket af alkohol, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Narkobilist havde glemt kørekort

Snekkersten: En 20-årig mand fra Helsingør blev klokken 20.45 torsdag aften standset af en patrulje på Skibsegen. Her viste det sig, at han kørte bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer og havde glemt at få sit kørekort med. Han blev derfor sigtet for begge dele.

Ridse i lakken

Helsingør: En Dacia, som holdt parkeret på Hesteskoen har mellem mandag klokken 16.00 og onsdag klokken 11.00 fået en lang ridse i lakken.

Mand overfaldt flere folk i tog

Hørsholm: En 31-årig mand fra København blev onsdag aften anholdt og sigtet for vold efter han havde overfaldet flere passagerer og en kontrollør i toget ved Kokkedal Station. Her havde manden slået en togkontrollør flere gange i ansigtet med knytnæve, ligesom han kastede en øldåse i hovedet 45-årig mand fra Tikøb, rev en 25-årig kvinde fra Helsingør i håret og bed en 47-årig mand fra Helsingør i hånden.

Rat og airbags stjålet fra biler

Helsingør: Flere biler hos VW forhandleren på Klostermosevej har søndag mellem klokken 19.00 og midnat til mandag fået stjålet rat og airbags. Tyven har skaffet sig adgang til bilerne ved at knuse bilruder.

Del på sociale medier