Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2019/10/14-2019/10/22.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Rat og airbags stjålet fra biler

Helsingør: Flere biler hos VW forhandleren på Klostermosevej har søndag mellem klokken 19.00 og midnat til mandag fået stjålet rat og airbags. Tyven har skaffet sig adgang til bilerne ved at knuse bilruder.

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 15.20 anmeldte personalet fra Normal, at to butikstyve havde stjålet to hårolier til 125 kroner. En patrulje blev sendt til stedet, hvor to kvinder på henholdsvis 44 og 37 år fra Århus blev sigtet for forholdet. På de to blev der desuden fundet en bilnøgle, og da bilen blev undersøgt nærmere, blev der desuden fundet stjålne varer for 250 kroner fra ONLY samt stjålne varer for 1.300 kroner fra H&M, hvorfor de i alt endte med en tredobbelt sigtelse for butikstyveri.

Kørsel i påvirket tilstand, Hornbæk

Klokken 00.31 blev en 24-årig mandlig bilist fra Gilleleje standset og kontrolleret på Nordre Strandvej. Den 24-årige fik alkometeret til at slå ud, ligesom han også fik narkometeret til at slå ud for kokain, og han blev derfor taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle påvirkningsgrad.

Tyveri fra taske, Helsingør

Klokken 11.05 anmeldte en 40-årig kvinde fra Helsingør, at hun imellem klokken 10.35 og 10.45 havde fået stjålet sin pung fra sin rygsæk, imens hun havde stået i kø i 7-Eleven på Helsingør Station. Anmelder havde på et tidspunkt følt, at der blev rykket i hendes rygsæk og havde derfor vendt sig om, hvor der havde stået en mand. Da kvinden skulle betale, opdagede hun, at hendes pung nu var væk, ligesom manden nu også var det.

Anmelder beskrev manden som: Mand, mellemøstlig af udseende, 40-50 år, 175-180 cm, almindelig af bygning, brun i huden, med sort kort hår, talte dansk. Iført mørk slidt jakke og sorte jeans.

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 13.37 anmeldte personalet fra Netto på Blichersvej, at de havde tilbageholdt en mand, der havde forsøgt at stjæle fem pakker kød ved at gemme det under sit tøj og forlade butikken uden at betale for varerne.

Da manden var udenlandsk statsborger blev en patrulje sendt til butikken, hvor den 25-årige mand blev sigtet for forholdet. En 31-årig kvinde fra Nivå blev ligeledes sigtet for butikstyveri, da det blev vurderet, at hun var bekendt med, at tyveriet skulle foregå, selvom hun ikke selv havde varer på sig.

Færdselsindsats, Helsingør

Imellem klokken 20.10 og 21.00 var der færdselsindsats i krydset Esrumvej/Kingosvej, hvor 31 bilister blev standset og kontrolleret – 0 sigtelser.

Uro, Helsingør

Klokken 03.40 anmeldte en 17-årig ung mand fra det østlige Nordsjælland, at hans jævnaldrende kammerat fra samme område netop var blevet overfaldet i 7-Eleven på Helsingør Station. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor de to 17-årige blev truffet.

Det var på daværende tidspunkt ikke muligt at få fastlagt det eksakte hændelsesforløb, men umiddelbart havde kammeraten sagt nogle ukvemsord til en kvinde, der var i selskab med tre mænd, hvorefter de tre mænd havde taget til genmæle. Hverken kvinden eller de tre mænd var til stede på stationen ved patruljernes ankomst.

Da det var problematisk at finde op og ned i episoden, blev de to unge mænd blev vejledt om at kontakte politiet igen, når de havde fået sovet på det, såfremt de stadig ønskede politiets hjælp.

Indbrud anmeldt i Nordsjællands politikreds 16.-17. oktober 2019

Kørsel i frakendelsestiden, Helsingør

Klokken 17.05 blev en 38-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Rønnebær Allé i krydset ved Kongevejen. Under kontrollen viste det sig, at manden havde sat sig bag rattet, selvom han var frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for forholdet.

Avisbud fik stjålet cykel, Helsingør

Klokken 05.00 anmeldte et avisbud, at hans cykel inklusive aviserne til morgenens rute var blevet stjålet, imens han havde leveret en avis på 2. sal på Sporegangen.

Avisbuddet havde kort forinden talt med to unge mænd, som muligvis kunne stå bag tyveriet. De to beskrives begge som: Unge mænd, 15-20 år gamle, mellemøstlige af udseende, talte dansk uden accent, var iført mørkt tøj.

Indbrud anmeldt i Nordsjællands politikreds 15.-16. oktober 2019

 
Del på sociale medier