Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2019/09/23-2019/10/01.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørte uden kørekort

Helsingør: En 56-årig mand fra København blev mandag formiddag klokken 10.46 standset, da han kom kørende ad Klostermosevej. Det viste sig, at manden var frakendt kørekortet, så han blev sigtet for kørsel uden førerret.

Fodgænger påkørt

Fredensborg: En 81-årig kvinde fra Fredensborg påkørte mandag eftermiddag klokken 14.36 en 58-årig kvinde fra Kvistgård, som kom gående ad Humlebækvej. Den 58-årige måtte efterfølgende køres på hospitalet.

Mobiltelefon stjålet i bus

Helsinge: En 34-årig mand fra Græsted fik mandag mellem klokken 12.57 og 13.00 stjålet sin mobiltelefon, mens han sad i bus 890R i retning mod Helsingør. Ifølge den 34-årige var to mænd meget tæt på ham, og den 34-årige mener derfor, at en af de to kan være tyven. De beskrives som A: mand, mellemøstlig af udseende, 18-19 år. B: mand, nordeuropæisk af udseende, 18-19 år.

Forsøgte at påkøre patruljebil

Helsingør: En 17-årig mand fra Helsingør blev mandag aften sigtet for forsøg på vold mod tjenestemand, da han prøve at påkøre en patruljebil. Episoden skete klokken 18.21 i forbindelse med, at patruljevognen var kørt efter den 19-årige, som kørte ad Kingosvej. Den 19-årige var imidlertid ikke så interesseret i at tale med politiet, da han havde sat sig bag rattet, selvom han var påvirket af euforisende stoffer, hvilket han også blev sigtet for.

Indbrudstyv slukkede for strømmen

Helsingør: En indbrudstyv slukkede mandag aften mellem klokken 19.10 og 19.15 for strømmen hos Kronborg Røgeri, så samtlige varer i forretningens kølerum blev ødelagt. Tyven har stjålet en vægt fra forretningen.

Kørsel uden førerret, Helsingør

Klokken 20.00 blev en 25-årig mandlig bilist fra Kokkedal standset på Mads Holms Vej og bedt om at fremvise sit kørekort. Det kunne han dog ikke efterkomme, da han ikke havde gyldig førerret, og det blev han derfor sigtet for.

Mistænkeligt forhold, Helsingør

Klokken 20.10 blev det anmeldt, at en 11-årig dreng fra Hornbæk mellem klokken 15.16 og 15.38 kørte med toget fra Hornbæk mod Helsingør, da han blev antastet af en mand, som satte sig over for drengen. Manden spurgte ind til drengens bopæl og navn og tog et billede af drengen. Han spurgte, om han måtte lægge billedet på Facebook, hvilket drengen svarede nej til.

Manden beskrives som: dansk af udseende, 60-70 år, kraftig af bygning, hvid i huden med gråt hår og trimmet fuldskæg. Iført sixpence og talte dansk.

Hærværk i forretning

Helsingør: En isbutik i Torvegade har mellem mandag klokken 17.30 og tirsdag klokken 09.44 været udsat for hærværk. Gerningsmanden har knust ruden i forretningens hoveddør med en sten og har efterfølgende været inde i forretningen, hvor der er malet med spraymaling.

Havde kniv og peberspray i bilen

Kgs. Lyngby: En 27-årig mand fra Farum blev klokken 01.00 natten til onsdag sigtet for overtrædelse af våbenloven, da han blev standset på Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at han havde en kniv og en peberspray med i den bil, som han var passager i.

Blev slået i ansigtet

Helsingør: En 26-årig medarbejder på Shell på Kongevejen blev klokken 05.10 natten til onsdag overfaldet af en mand, som tiltvang sig adgang til forretningen. Medarbejderen var gået ud af forretningen for at tale med en lastbilchauffør, og da han kom tilbage til forretningen, var dørene blevet brudt op. Den 26-årige rettede henvendelse til den mand, som han mente stod bag opbrydningen af dørene, for at få hans navn og telefonnummer med henblik på erstatning af den ødelagte dør. Det var manden imidlertid ikke indstillet på og tildelte i stedet den 26-årige flere slag i ansigtet. Gerningsmanden beskrives mellemøstlig af udseende, 20-25 år, 170-175 cm høj, almindelig af bygning og skaldet. Han var iført sort jakke, blå bluse med lynlås og hvid krave, blå jeans samt hvide sko.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 24. – 25. september 2019

Værktøj stjålet fra bil

Helsingør: Mellem søndag klokken 17.00 og mandag klokken 08.00 er der blevet stjålet værktøj fra en Renault varebil, som holdt parkeret på Rytterbakken. Tyven har banken et hul over låsen i bilens sidedør for at skaffe sig adgang til bilen, og har herefter blandt andet stjålet en skruemaskine, vinkelsliber, støvsuger, boremaskine og en rillefræser.

Fik en lussing

Gilleleje: En 74-årig kvinde fra Hellebæk blev søndag eftermiddag sigtet for vold, efter hun gav en 35-årig kvinde fra Gilleleje en lussing. Optrinnet fandt sted på Rådyrvej, hvor den 74-årige forinden havde dyttet af nogle børn, og da den 34-årige gik hen for at drøfte dette, opstod der noget uenighed, hvor den 74-årige slog den 35-årige.

Flere ramt af kugler fra soft-gun

Fredensborg/Helsingør: Hen over weekenden er flere personer blevet ramt af kugler fra en soft-gun. Den ene episode fandt sted søndag aften klokken 19.20 ved Shell på Helsingørsvej, hvor en 15-årig dreng blev ramt under højre skulderblad. Han så en sort Kia Rio med tonede ruder i forbindelse med, at han blev ramt. Også en 14-årig dreng blev ramt. Det skete søndag aften klokken 19.53 ved Ingo på Kongevejen. Den tredje episode er sket fredag aften klokken 23.35 og anmeldt søndag klokken 20.10. Her blev en 21-årig kvinde ramt af en kugle fra en soft-gun, der blev affyret fra en sort Mercedes, hvor der sad fire-fem personer i alderen 20-25 år.

Del på sociale medier