Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2019/08/30-2019/09/09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Postkasse sprængt i stykker

Hornbæk: En postkasse på Holmegårdsvej blev mellem klokken 02.15 og 02.30 natten til søndag sprængt i stykker af ukendte gerningsmænd. Hærværket blev anmeldt søndag klokken 09.35.

Stak af fra færdselsuheld

Humlebæk: En mand stak torsdag eftermiddag klokken 16.27 af fra det færdselsuheld, som han havde været impliceret i. Uheldet skete på Helsingørmotorvejen, kort før afkørslen til Humlebæk. Manden påkørte en 52-årig kvindelig bilist fra Helsingør og stak herefter af til fods ud over en nærliggende mark. Han beskrives som 25-35 år, omkring 180 cm høj, kraftig af bygning med lyst, krøllet hår, iført gråt joggingtøj, muligvis sorte sko og en hvid t-shirt.

Kørte uden kørekort

Fredensborg: En 58-årig mand fra Helsingør blev onsdag eftermiddag klokken 15.02 standset, da han kom kørende ad Helsingørsvej. Her viste det sig, at manden havde sat sig bag rattet, selvom hans kørerkort tidligere var blevet inddraget, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Brændte kvinde med cigaret

Helsingør: En 23-årig mand blev tirsdag varetægtsfængslet 14 dage i surrogat for vold mod en 22-kvinde fra Helsingør. Episoden skete på Hotel Sleep2Night, hvor de to og en tredje mand var samlet for at fejre den 23-åriges nylige løsladelse. Imidlertid blev den 23-årige sur over, at kvinden ikke ville kysse ham, og brændte hende i panden med en cigaret.

Mulige tricktyve på spil

Helsingør: To mænd begik muligvis tricktyveri i Mobilerepair i Stengade tirsdag klokken 12.12. De to mænd kom ind i butikken, og mens den ene henvendte sig ved skranken, gik den anden ud i butikkens baglokale. Det var på anmeldelsestidspunktet ikke opgjort, om – og i givet fald hvad – der var stjålet fra butikken. De to mænd beskrives således: A; 35 år, 170 cm høj med mørkt mellemlangt skæg, iført turkis kasket, sort jakke, sorte joggingbukser m. hvidt motiv på højre ben, hvide/brune sko m. logo, B; 30 år, 180 cm høj med mørkt mellemlangt skæg, iført lilla/grå kasket, grå jakke, sort hættetrøje under jakken, mørkeblå jeans m. slitage på låret, hvide sneakers.

Kørte uden kørekort

Helsingør: En 19-årig mand fra Vejby blev mandag aften klokken 21.35 standset, da han kom kørende ad Rosenkildestien. Det viste sig, at han ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Bilist uden kørekort

Kvistgård: En 37-årig mand fra Snekkersten blev søndag klokken 11.23 sigtet for at køre uden kørekort og for overtrædelse af våbenloven. Manden kørte ad Helsingørmotorvejen, hvor han overhalede en anden bilist indenom, kastede ting ud af bilvinduet og truede en medtrafikant med et slagvåben.

Eksplosion i restaurant

Helsingør: Søndag aften klokken 23.45 skete der en kraftig gaseksplosion i restaurant Indian Crown på Belvederevej. Der var ingen til stede i restauranten, da eksplosionen skete og der er ingen meldinger om tilskadekomne i øvrigt. Eksplosionen var så kraftig, at bygningen blev jævnet med jorden og der skete skader på de omkringliggende bygninger og beboerne her måtte evakueres. De kunne dog senere vende tilbage til deres boliger. Årsagen til eksplosionen er endnu ikke klarlagt.

Spritbilist standset

Helsingør: En 60-årig mand fra Helsingør blev klokken 03.15 natten til mandag sigtet for spirituskørsel, da han blev standset på Belveredevej. Manden blev taget med på politigården, hvor en læge udtog en blodprøve, som skal fastlægge bilistens nøjagtige promille.

Tog fat i p-vagt

Helsingør: En mand tog ikke så vel imod, at en parkeringsvagt torsdag morgen klokken 08.50 udskrev en p-afgift til manden. Manden tog derfor hårdt fat omkring p-vagtens håndled, hvilken gjorde parkeringsvagten, en 63-årig mand, utryg. Ud fra registreringsnummeret på bilen, har Nordsjællands Politi en god idé om, hvem gerningsmanden er.

Butikstyv i Føtex

Helsingør: En 41-årig mand med ukendt adresse blev torsdag eftermiddag sigtet for butikstyveri, efter han klokken 15.45 stjal fire knive i Føtex i Helsingør Bycenter.

Kørte uden kørekort

Snekkersten: En 18-årig mand fra Helsingør blev klokken 03.15 natten til fredag standset, da han kom kørende ad P.W. Tegners Vej. Her viste det sig, at han ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 29. – 30. august 2019

 
Del på sociale medier