Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2019/08/05-2019/08/13.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Helsingør

Klokken 15.47 påkørte en 74-årig mandlig bilist fra Helsinge en kantsten på Gurrevej, hvorpå han mistede kontrollen over sin bil og påkørte et vejtræ og pådrog sig en blodnæse. En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der ikke var sket større skade på hverken mand eller materielle genstande.

Færdselsulykke, Helsingør

Klokken 07.06 kørte en 31-årig mandlig bilist fra Helsingør i sydlig retning på Kongevejen, da han af ukendte årsager trak over i modsatte kørebane og kørte frontalt ind i en lastbil. Den 31-årige afgik i forbindelse med færdselsulykken ved døden, mens lastbilchaufføren samt endnu en bilist, der blev involveret i færdselsulykken, slap uden alvorlige skader.

Lastbilen væltede under færdselsulykken, og der forestod derfor et større arbejde med at få rejst denne igen, hvorfor vejstrækningen var lukket frem til klokken 13.

Spritkørsel med færdselsuheld, Helsingør

Klokken 17.17 kørte en 71-årig mandlig bilist fra Snekkersten ad Klostermosevej i nordlig retning, da han i rundkørslen Klostermosevej/Prøvestensvej mistede herredømmet over bilen. En patrulje ankom kort efter til stedet, hvor alkometeret blev fundet frem, hvorefter den 71-årige blæste det op til over det tilladte. En blodprøve skal nu fastslå nærmere.

Der skete ingen personskade ved færdselsuheldet.

Tyveri fra taske, Helsingør

Klokken 13.58 anmeldte en 84-årig kvinde fra Helsingør, at hun imellem klokken 12.00 og 12.15 havde fået stjålet sin pung fra sin taske, der stod i en indkøbsvogn i Kvickly på Stjernegade. Kvinden havde i nogle minutter forladt indkøbsvognen med sin taske i for at hente nogle varer, og da hun vendte tilbage, var pungen væk. På videoovervågningen kunne det ses, at to mænd i forening henholdsvis holdt vagt og stjal pungen.

Kørsel uden førerret, Helsingør

Klokken 16.33 blev en 42-årig kvindelig bilist standset og kontrolleret på Kongevejen. Her viste det sig, at hun ikke havde erhvervet sig retten til at føre bil, og hun blev derfor sigtet for forholdet. Bilen blev desuden konfiskeret, da det ikke var første gang, at kvinden blev taget i samme forseelse. Endelig fik hun narkometeret til at slå ud, hvorfor en blodprøve nu skal fastslå nærmere.

Tyveri, Helsingør

Klokken 17.14 anmeldte en 18-årig mand fra Hornbæk, at han 20-30 minutter forinden havde fået stjålet 500 kroner ved kasselinjen i Føtex. Den 18-årige havde lagt 500 kroner i kontanter fra sig på kassebåndet, og mens mandens opmærksomhed var rettet andetsteds, var pengene forsvundet.

Nordsjællands Politi skal nu blandt andet gennemse butikkens overvågningsbilleder.

Del på sociale medier