Helsingør Kommune skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om at offentlig forsørgelse:

Nye tal fra Beskæftigelsesministeriet viser, at Helsingør Kommune er bedre end landsgennemsnittet til at få folk væk fra offentlig forsørgelse.

Beskæftigelsesministeriet har netop offentliggjort en analyse af, hvordan det går med at få folk væk fra offentlig forsørgelse.

Analysen viser, at Helsingør Kommune er en af de kommuner, hvor andelen af personer på offentlig forsørgelse falder mest. Således viser analysen, at det samlede antal på offentlig forsørgelse i Helsingør Kommune er faldet med 10,7 procent fra oktober 2015 til oktober 2018. Faldet på landsgennemsnit er på 8,7 procent.

– Det er meget glædeligt, at så mange ledige Helsingørborgere kommer i job og oplever værdien af at være del af et arbejdsfællesskab. Vi har de senere år sat penge af til at intensivere jobcentrets indsats for at få folk i arbejde, og det er dejligt at se, at indsatsen virker, siger borgmester Benedikte Kiær.

 

Del på sociale medier