Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2019/05/06-2019/05/14.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Computere stjålet fra omklædningsrum

Helsingør: Mindst 15 elever har mandag mellem klokken 08.10 og 09.25 fået stjålet deres pc’ere, mobiltelefoner og punge fra omklædningsrummet på Helsingør Gymnasium.

Hærværk mod bil

Helsingør: En Volkswagen Lupo, som holdt parkeret i Sct. Olai Gade er mellem lørdag klokken 21.15 og søndag klokken 11.45 blevet udsat for hærværk, bilens højre sidespejl er blevet brækket af.

Spritbilist standset

Humlebæk: En 27-årig mand fra Helsingør blev torsdag klokken 20.08 standset af en patrulje på Helsingørmotorvejen. De kunne konstatere, at manden havde indtaget så meget alkohol, at hans promille var over den tilladte, og han blev derfor taget med på politistationen, hvor en læge kom og tog en blodprøve, som skal fastlægge mandens nøjagtige promille.

Ramte cyklist

Hellebæk: En 55-årig mand fra Gilleleje blev onsdag eftermiddag klokken 15.42 ramt af en bil, der kom kørende i krydset Nordre Strandvej/Krogebakke. Bilen blev ført af en 71-årig mand fra Ålsgårde, som påkørte cyklisten i forbindelse med et højresving.

Fotografering førte til vold

Tikøb: Onsdag aften klokken 21.10 blev en 56-årig mand fra Tikøb tildelt et slag på venstre kind af en anden mand, da de 56-årige ville fotodokumentere nogle paller, som stod til gene på Cypresvej. I forbindelse med sagen er en 48-årig mand fra Helsingør blevet sigtet.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 8. – 9. maj 2019

 

Stjal værktøj og slik

Helsingør: En 31-årig udenlandsk mand blev tirsdag eftermiddag klokken 15.03 taget for butikstyveri i STARK på H.C. Ørstedsvej, hvor han havde stjålet noget forskelligt værktøj og en chokoladebar. Det skal nu vurderes, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør.

Kørte uden kørekort

Nivå: En 26-årig mand fra Helsingør blev onsdag nat klokken 00.57 standset, da han kom kørende ved Islandshøjparken. Manden havde valgt at sætte sig bag rattet, selvom han tidligere var blevet frakendt sit kørekort og fik derfor en sigtelse for at køre uden førerret.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 7. – 8. maj 2019

Brand, Helsingør

På Murergade var der klokken 20.19 brand på en altan på 2. sal. Beboeren, en 23-årig mand, fik selv slukket branden. Branden er formentlig opstået i en blomsterkasse af træ, idet der blev fundet cigaretskodder i og omkring den. Ruden mellem altanen og stuen blev knust ved branden.

Tre biler stødte sammen

Gentofte: Tre biler stødte søndag eftermiddag klokken 14.18 sammen i et harmonikasammenstød på Helsingørmotorvejen. Som følge af uheldet var der kortvarigt spærret for trafik i nordgående retning i godt 45 minutter.

Taske stjålet i tog

Helsingør: En 50-årig mand fik søndag mellem klokken 14.20 og 15.10 stjålet sin taske i Kystbanetoget mod Helsingør. Tasken, der indeholdt en bærbar pc og to jakkesæt, lå på en bagagehylde i toget.

Nøgler stjålet fra lomme

Helsingør: En 71-årig mand fra Græsted fik søndag mellem klokken 16.56 og 17.26 stjålet sine hus- og bilnøgler. Manden havde nøglerne i bukselommen, mens han var inde for at handle i Lidl på Birkedalsvej og mener, at det er i den forbindelse, at nøglerne blev stjålet. I forretningen blev han kontaktet af en kvinde, der beskrives som dansk af udseende, dansktalende, 28-30 år, 170-176 cm høj og spinkel af bygning med langt, brunt hår.

Kørte uden kørekort

Helsingør: En 31-årig mand blev søndag klokken 21.32 sigtet for at køre uden kørekort. Manden kom kørende ad Hestens Bakke, da han blev standset af en patrulje.

Del på sociale medier