Helsingør Kommune skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om  KMD Ironman:

Til KMD IRONMAN 70.3 bliver cykelruten ændret til glæde for triatleterne, men også til glæde for mere end 7.000 borgere, der ikke bliver berørt af ruten.

Når mere end 2.500 triatleter søndag den 23. juni cykler ud på den 90 km lange cykelrute, kan de glæde sig over, at der kun er én U-vending på den nye rute.

Men den nye rute kommer ikke kun triatleterne til glæde. Den nye rute går blandt andet ad Gl. Hellebækvej, Rolfsvej og Hamlets Vænge i stedet for ad hele Gurrevej indtil Møllebakken, hvilket betyder mere end 7.000 borgere ikke bliver direkte berørte af cykelrutens vejspærringer.

Jeg er meget glad for, at vi i tæt samarbejde med Helsingør Kommune har skabt en ny og fantastisk cykelrute. Den forbedrer ikke kun atletoplevelsen, men den gør også, at mere end 7.000 helsingoranere ikke længere er påvirket af cykelruteafspærringen. Det bliver en uforglemmelig dag og jeg kan kun opfordre til at komme ud og deltage i folkefesten, siger Andreas Antonsen, Race Director for KMD IRONMAN 70.3 European Championship Elsinore.

Del på sociale medier