Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2019/04/08-2019/04/16.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Meløse

Klokken 07.52 blev der anmeldt et færdselsuheld på Amtsvejen i Meløse. En personbil ført af en 31-årig kvinde fra Dyssegård påkørte en personbil ført af en 32-årig kvinde fra Helsingør. Den 32-årige holdt stille og gav signal til at foretage et venstresving, hvilket den 31-årige overså – muligvis pga. den skarpe morgensol.

Bilerne blev hurtigt flyttet til rabatten, således trafikken kunne glide videre, og ingen af de to kvinder kom noget alvorligt til.

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 13.31 pågreb personalet i Kvickly på Stjernevej en 15-årig dreng, som havde forsøgt at stjæle fire dåser Red Bull. En patrulje kom sidenhen til og sigtede drengen for butikstyveri.

Klokken 19.13 indløb der en anmeldelse fra samme butik, hvor en ny butikstyv havde forsøgt at stjæle blandt andet nogle smoothies. Da butikstyven blev opdaget, forsøgte han at stikke af fra stedet på cykel, ligesom han generelt var usamarbejdsvillig, og en patrulje blev derfor tilkaldt.

Butikstyven viste sig at være en 56-årig mand fra Ålsgårde, som var efterlyst til fogedretten, og han blev derfor anholdt. Under visitationen af manden blev der både fundet en mindre mængde hash samt en moderat mængde euforiserende stoffer og en digitalvægt på ham, hvilket han blev sigtet for, ligesom han også blev sigtet for butikstyveriet.

Færdselsuheld, Holte

Klokken 13.44 blev der anmeldt et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i nordgående retning ved Sandbjerg. Her var en bil kørt sammen med en varevogn, hvilket resulterede i, at der løb olie ud på vejbanen, og den ene vejbane var derfor afspærret i en periode, imens der blev ryddet op. Der skete umiddelbart ingen alvorlig personskade ved uheldet.

Røg i køkkenet

Helsingør: Politi og brandvæsen rykkede klokken 00.06 natten til fredag ud til en mulig brand på Rytterbakken. Det viste sig, at der ikke var tale om en brand, men derimod om noget mad, som var brændt på, mens det stod i ovnen.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 11. – 12. april 2019

Computere stjålet fra skole

Ålsgårde: Otte bærbare computere med dockingstationer er klokken 01.34 natten til onsdag blevet stjålet fra lærerværelset på Hellebæk Skolen. Tyven er kommet ind ved at knuse en rude.

Værktøj stjålet fra varebiler

Helsingør: Fra en Volkswagen Transporter, som holdt parkeret på Gl. Hellebækvej, er der i tidsrummet fra mandag klokken 19.00 til tirsdag klokken 08.45 stjålet forskelligt værktøj, blandt andet en slagboremaskine og en skruemaskine. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse bagruden. Også fra en Ford Transit, der holdt parkeret samme sted i samme tidsrum, er der stjålet værktøj. Der er der tale om fire skruemaskiner, to vinkelslibere, en slagboremaskine, en rendejernsbukker samt diverse blikværktøj. I dette tilfælde har tyven knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Golfudstyr og værktøj stjålet

Helsingør: Fra en Mercedes-Benz Vito, er holdt parkeret på Gl. Hellebækvej er der mellem mandag klokken 16.00 og tirsdag klokken 08.30 er der stjålet et golfsæt samt diverse værktøj.

Rat og styreboks stjålet

Helsingør: Fra en BMW 5-serie, der holdt parkeret på Nordre Strandvej, er der mellem mandag klokken 21.00 og tirsdag klokken 09.00 stjålet rat, instrumentering og styreboks.

Bil brød i brand

Gentofte: En Ford Ka brød tirsdag aften i brand på Helsingørmotorvejen mellem afkørsel 2 og 3 i nordgående retning. Branden opstod under kørslen, men den nærmere årsag kendes ikke. Ingen personer kom til skade ved branden.

Færdselsuheld, Kvistgård

Klokken 10.53 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Egeskovvej. Her skulle en 78-årig mandlig bilist fra Helsingør foretage et venstresving og dermed krydse den modkørende vejbane, og i den forbindelse overså den 78-årig en modkørende 24-årig mandlig motorcyklist fra Brøndby. Motorcyklisten blev efterfølgende kørt til Rigshospitalet. Den 78-årige bliver formentlig sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Vold, Kokkedal

På Holmegårdsvej ved F24 blev en 24-årig mand fra Helsingør klokken 17.10 under noget tumult ramt af knivstik i ansigtet. Han kom dog ikke alvorligt til skade. Patruljer kørte til stedet, og kriminalteknisk støtte blev tilkaldt for at foretage undersøgelser på gerningsstedet. Politiet arbejder nu med at klarlægge hændelsesforløbet.

Bedrageri, Helsingør

Klokken 17.11 indløb der anmeldelse om, at en mand mellem klokken 15.50 og 16.40 kom ind i Min Købmand på Kingosvej for at spille 8000 kroner på en russisk ishockeykamps periode. Manden betalte ikke for sine kuponer, og da ishockeykampen var slut, fortalte han medarbejderen i butikken, at han ville gå ud til sin bil for at hente penge til at betale med. Manden kom dog aldrig tilbage igen, og det var ikke muligt at annullere kuponerne.

Manden beskrives som: østeuropæisk af udseende, 30-35 år, ca. 180 cm, almindelig af bygning, brun i huden, spids næse og med sort hår, som var kort i siderne og længere på toppen. Iført sort Adidas-hættetrøje, sorte Adidas-bukser og sorte gummisko. Talte dansk.

Biler stjålet fra lager, Frederikssund
På Frederikssundsvej var der mellem søndag klokken 21.00 og mandag klokken 07.00 indbrud i et lager. Gerningsmændene brød porten til lageret op med en ukendt genstand og stjal to biler fra stedet.

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

Klokken 23.00 blev en 40-årig mandlig bilist fra Nærum standset på Helsingørmotorvejen ud for Lærkereden. Et narkometer afslørede, at han havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og det blev han derfor sigtet for.

Indbrud anmeldt i Nordsjællands politikreds den 8.-9. april 2019

 

Vold, Helsingør

Klokken 12.28 indløb der anmeldelse om, at en 58-årig mand fra lokalområdet aftenen før omkring klokken 19.00 uden varsel havde fået et knytnæveslag i hovedet af en anden mand. Det var sket under en billardturnering på en pub på Fenrisvej. Den 58-årige flækkede ved slaget læben og fik skader på flere tænder.

Stjålet golfbag, Helsingør
Mellem klokken 17.30 og 18.06 fik en 38-årig mand fra Helsingør stjålet sin golfbag med diverse jern og køller samt bilnøgler og pung, da hans golfbag stod foran klubhusets restaurant uden opsyn.

Lås brudt op til fælleshus og vaskeri, Kvistgård

På Hornbækvej blev tre unge mænd med hættetrøjer set løbe fra et fælleshus på Hornbækvej. Anmelderen, 53-årig mand fra Espergærde, konstaterede samtidig, at låsen på fælleshuset samt et tilhørende vaskeri var brudt på, stole var ødelagt, og en brandslukker havde fået hevet snippen ud.