Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2019/04/01-2019/04/09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Kvistgård

Klokken 10.53 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Egeskovvej. Her skulle en 78-årig mandlig bilist fra Helsingør foretage et venstresving og dermed krydse den modkørende vejbane, og i den forbindelse overså den 78-årig en modkørende 24-årig mandlig motorcyklist fra Brøndby. Motorcyklisten blev efterfølgende kørt til Rigshospitalet. Den 78-årige bliver formentlig sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Vold, Kokkedal

På Holmegårdsvej ved F24 blev en 24-årig mand fra Helsingør klokken 17.10 under noget tumult ramt af knivstik i ansigtet. Han kom dog ikke alvorligt til skade. Patruljer kørte til stedet, og kriminalteknisk støtte blev tilkaldt for at foretage undersøgelser på gerningsstedet. Politiet arbejder nu med at klarlægge hændelsesforløbet.

Bedrageri, Helsingør

Klokken 17.11 indløb der anmeldelse om, at en mand mellem klokken 15.50 og 16.40 kom ind i Min Købmand på Kingosvej for at spille 8000 kroner på en russisk ishockeykamps periode. Manden betalte ikke for sine kuponer, og da ishockeykampen var slut, fortalte han medarbejderen i butikken, at han ville gå ud til sin bil for at hente penge til at betale med. Manden kom dog aldrig tilbage igen, og det var ikke muligt at annullere kuponerne.

Manden beskrives som: østeuropæisk af udseende, 30-35 år, ca. 180 cm, almindelig af bygning, brun i huden, spids næse og med sort hår, som var kort i siderne og længere på toppen. Iført sort Adidas-hættetrøje, sorte Adidas-bukser og sorte gummisko. Talte dansk.

Biler stjålet fra lager, Frederikssund
På Frederikssundsvej var der mellem søndag klokken 21.00 og mandag klokken 07.00 indbrud i et lager. Gerningsmændene brød porten til lageret op med en ukendt genstand og stjal to biler fra stedet.

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

Klokken 23.00 blev en 40-årig mandlig bilist fra Nærum standset på Helsingørmotorvejen ud for Lærkereden. Et narkometer afslørede, at han havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og det blev han derfor sigtet for.

Indbrud anmeldt i Nordsjællands politikreds den 8.-9. april 2019

 

Vold, Helsingør

Klokken 12.28 indløb der anmeldelse om, at en 58-årig mand fra lokalområdet aftenen før omkring klokken 19.00 uden varsel havde fået et knytnæveslag i hovedet af en anden mand. Det var sket under en billardturnering på en pub på Fenrisvej. Den 58-årige flækkede ved slaget læben og fik skader på flere tænder.

Stjålet golfbag, Helsingør
Mellem klokken 17.30 og 18.06 fik en 38-årig mand fra Helsingør stjålet sin golfbag med diverse jern og køller samt bilnøgler og pung, da hans golfbag stod foran klubhusets restaurant uden opsyn.

Lås brudt op til fælleshus og vaskeri, Kvistgård

På Hornbækvej blev tre unge mænd med hættetrøjer set løbe fra et fælleshus på Hornbækvej. Anmelderen, 53-årig mand fra Espergærde, konstaterede samtidig, at låsen på fælleshuset samt et tilhørende vaskeri var brudt på, stole var ødelagt, og en brandslukker havde fået hevet snippen ud.

Spritkørsel og færdselsuheld, Helsingør

Klokken 16.50 blev der anmeldt et færdselsuheld på Nordre Strandvej ud for Højstrup, idet en personbil havde påkørt en anden personbil bagfra.

Føreren af den bagvedkørende bil stak efterfølgende, men han kom sidenhen tilbage til uheldsstedet, kort efter Nordsjællands Politi var ankommet.

Her blev føreren, en 21-årig mand fra Helsingør, bedt om at fremvise et kørekort, men han havde dog ikke erhvervet sig retten til at føre bil. Derudover blæste han alkometeret op over det tilladte, hvorfor han også blev taget med til en kontrollerende blodprøve.

Klokken 20.05 blev den bagvedkørende personbil observeret kørende på Vinkelvej, og i den forbindelse blev bilen bragt til standsning. Denne gang sad der en 55-årig kvinde fra Humlebæk bag rattet, men også hun fejlede, da hun skulle fremvise et kørekort, idet hun heller ikke havde gyldig førerret, og hun blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Trusler, Espergærde

En 56-årig mand fra Espergærde anmeldte klokken 16.51, at han kort forinden var blevet udsat for trusler. Han havde bedt en mand på stranden om ikke at samle sand op, hvorefter manden blev vred og truede den 56-årige med spark på ben og i hovedet. Efterfølgende gik manden mod Helsingør med sand i sin rygsæk.
Manden beskrives som: dansk af udseende, ca. 50 år, ca. 178 cm, kraftig af bygning, hvid i huden og med gråt hår. Talte dansk. Iført sort jakke, sorte bukser til knæene og sorte sko. Medbragte en sort rygsæk.

Kørsel uden førerret, Vedbæk og Helsingør

På Helsingørmotorvejen ved Vedbæk blev en 24-årig mandlig bilist fra Kvistgård standset af en patrulje klokken 19.42. Han havde ikke erhvervet sig et kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Stjal fælge fra personbil, Espergærde

En 53-årig kvindelig anmelder oplyste klokken 23.22, at hun netop havde observeret to mænd, som var i færd med at stjæle fælge fra en parkeret bil på Kløvermarken, idet de løb fra bilen til en anden med fire fælge. Kvinden kunne desuden høre, at de benyttede elektrisk værktøj til deres foretagende. En patrulje kørte derfor til stedet og runderede efter gerningsmændene.

Ved krydset mellem Søndermarken og Hovvej blev patruljen opmærksom på en sort Audi, som virkede interessant for sagen, men da bilisten ikke havde til hensigt at standse og i stedet accelererede kraftig, måtte patruljen eftersætte bilen. Eftersættelsen fortsatte ad Hovvej og Hornbækvej, men da den sorte Audi kørte på Helsingørmotorvejen i sydlig retning, mistede patruljen den af syne.

Bilist overfaldet

Kvistgård: En 32-årig mand blev tirsdag eftermiddag klokken 16.25 overfaldet, da han i forbindelse med, at en anden bilist var ved at påkøre ham på Kongevejen, ville tjekke sin bil for skader. Den anden bilist steg ud af sin bil og skubbede den 32-årige omkuld, hvorefter han tog fat i den 32-åriges nakke og hev ham rundt. Den 32-årige måtte en tur på skadestuen for at blive behandlet for skader i nakke og skulder. Gerningsmanden forlod stedet, men politiet har en formodning om, hvem han er.

Bål bredte sig

Dronningmølle: To mindre bål i en have på Rævebakken bredte sig tirsdag formiddag i en sådan grad, at brandvæsenet måtte køre ud for at få bugt med flammerne, som brændte 400 – 500 m2 have af. Den ansvarlige for bålene vil blive sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Værktøj stjålet fra varebil

Tikøb: Fra en Nissan Primastar, som holdt parkeret på Harreshøjvej er der mellem mandag klokken 21.30 og tirsdag klokken 05.15 stjålet en vinkelsliber, to skruemaskiner, en bajonetsav, to borehamre samt nogle batterier.

Bule i tag

Helsingør: En Citroën C1, som holdt parkeret på Hestens Bakke er mellem søndag klokken 21.30 og mandag klokken 08.00 blevet udsat for hærværk. Bilen har fået en stor bule på taget og ifølge anmelderen, en 68-årig mand fra Helsingør, ser det ud som om, at der er smidt en stor sten mod bilen.

Hærværk mod pizzeriaer

Snekkersten/Espergærde: En 35-årig mand fra Helsingør blev søndag aften klokken 21.24 sigtet for hærværk, efter han kastede en krukke mod døren til et pizzeria på Nørrebakken, så ruden i døren blev knust. Også et pizzeria på Strandvejen har været udsat for hærværk. Her kastede to mænd søndag aften klokken 20.15 æg mod vinduerne til pizzeriaet, hvorefter de kørte fra stedet i en sort stationcar.