Påskeferien starter på lørdag!
 

Tørre torsk og klamme kakerlakker! Kom med på Ingolfs klamme madkursus
Messedrengen Ingolf står for den legendariske påskefrokost – helt alene! Hjælp Ingolf med at fange kæmpefisk til maden og holde rotter og andre udyr ude af messen. Hvis I tør, får I måske lov at smage på Ingolfs klamlækre livretter

Byg årets flotteste påskeskib og lav seje ting med reb og sejl!
Sømandsværkstedet er invaderet af kyllinger, æg og fjer, for nu skal der bygges påskeskibe! Efter påsken kårer vi de to flotteste og/eller mest gakkede påskeskibe. I Sejlmagerværkstedet står vaskeægte matroser fra skoleskibene DANMARK og Georg Stage klar til at lære jer at lave seje ting med knob, stik og sejl.

Stik til søs med DRØMMESKIBET! 
Hjælp kaptajnen med at laste skibet og holde kursen, kravl helt op i stævnen og hold øje med hajer og søuhyrer – eller tag en slapper i sømandens hængekøje, mens I navigerer efter stjernerne. Inde på havnen kan I besøge knejpen og give den gas til sømandskaraoke!

Rundtur på Fyrskib XVII
Frivillige fra Fyrskibslauget viser rundt over og under dæk og fortæller om skibets spændende og dramatiske historie.

Kig en bådebygger over skulderen!
Besøg Maritimt Værksted i Hal 16 og kom helt tæt på arbejdet med at restaurere historiske fartøjer.