Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2019/03/04-2019/03/12.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Lygtetyv opgav forehavende

Hornbæk: En lygtetyv opgav af ukendte årsager sit forehavende klokken 02.00 natten til tirsdag. Her var tyven i færd med at stjæle et par forlygter fra en BMW, som holdt parkeret på Kystvej, men efterlod lygterne på jorden og forsvandt fra stedet.

Spritbilist standset

Hillerød: En 73-årig mand fra Dronningmølle blev mandag aften klokken 18.32 standset, da han kom kørende ad Fredensborgvej. Manden var påvirket af alkohol i en sådan grad, at han blev sigtet for spirituskørsel.

Mand skabte uro i butik

Helsingør: En 35-årig mand fra Helsingør skabte mandag eftermiddag ved 17-tiden uro i Føtex. Manden, der var beruset, råbte og opførte sig voldeligt overfor forretningens personale, da de bad ham om at forlade butikken. Politiet blev kontaktet og manden fik en sigtelse for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen med sig hjem.

Tyv stjal lamper

Kvistgård: En mand brød mandag formiddag mellem klokken 12.35 og 12.39 ind i en villa på Brunemarksvej, hvor han stjal en del designerlamper. Tyven kom ind ved at knuse en rude i en terrassedør og ud fra overvågningen på stedet beskrives han som en 25-30-årig mand, arabisk eller østeuropæisk af udseende, sort, kort hår med en tatovering på baghovedet. Han var iført sort dynejakke.

220 m2 terrassebrædder stjålet

Hornbæk: 220 m2 terrassebrædder, som stod på to europaller, er mellem lørdag klokken 14.45 og mandag klokken 08.45 blevet stjålet fra en landejendom på Strandlystvej.

Truede kvinde og hendes søn

Helsingør: En 25-årig mand fra Helsingør truede søndag eftermiddag en jævnaldrene, lokal kvinde, da de mødtes i en trappeopgang på Rønnebær Allé. Her overfusede den 25-årige den anden beboer, hvorefter han truede med at smadre kvinden og hendes søn. Det indbragte den 25-årige en sigtelse for trusler mod livet.

Tyveri fra varebil

Dronningmølle: Ved at knuse en rude i en bildør er en eller flere ukendte gerningsmænd er mellem lørdag klokken 20.00 og søndag klokken 07.00 brudt ind i en Peugeot Partner varebil, som holdt parkeret på Hindsehovgården, og stjålet diverse elværktøj.

Mand skubbede cyklist, Helsingør

Klokken 14.36 anmeldte en 18-årig mand fra Helsingør, at han klokken 14.10 havde cyklet på Kingosvej, da en mand, A, var sprunget frem fra en sort Peugeot og havde skubbet ham af cyklen, så han var røget ned på kørebanen. Da cyklisten kom på benene igen, bemærkede han, at der stod en anden mand, B, som muligvis havde filmet hændelsen.

Begge mænd skyndte sig efterfølgende væk fra stedet, imens de råbte noget uforståeligt til cyklisten.

De to personer beskrives som:
A: Mand, iført sort jakke med hætten over hovedet, mørkeblå bukser og Adidas-sko.
B: Mand, iført sort jakke med hætten over hovedet, kørte fra stedet på en cykel.

Færdselsuheld, Helsingør

Klokken 15.22 kørte en bil med en 51-årig mandlig bilist fra Kvistgård bag rattet i grøften på Gurrevej. Manden var besvimet under kørslen og var derefter vågnet i grøften. En ambulance kørte efterfølgende manden til kontrol på skadestuen.

Stjal øl og dagligvarer

Helsingør: En 25-årig udenlandsk mand blev onsdag eftermiddag klokken 14.59 taget for butikstyveri i Føtex på Stürups Plads. Manden havde stjålet øl og dagligvarer.
Container tømt for indbo
Skibby: En container med møbler og andet indbo er onsdag mellem klokken 05.00 og 14.30 blevet brudt op og tømt. Containeren stod på Skibby Old.

Anholdt for trusler

Hillerød/Helsingør: En 33-årig mand fra Hillerød blev tirsdag aften klokken 21.26 anholdt og sigtet for at have truet en 23-årig kvinde på livet. Den 33-årige blev anholdt på en adresse i Helsingør og bliver fremstillet i grundlovsforhør senere i dag, onsdag.

Knuste rude til forretning

Helsingør: Klokken 04.15 natten til mandag kastede en ukendt geningsmand en brosten gennem ruden til en vinforretning i Stengade. Gerningsmanden, der var iført orange jakke og elefanthue, forlod herefter stedet på knallert og kørte i retning mod Helsingør Station.

Gps og lydanlæg stjålet

Hornbæk: Et lydanlæg samt midterkonsollen med integreret navigation er mellem lørdag klokken 18.00 og søndag klokken 10.45 blevt stjålet fra en BMW 3-serie, som holdt parkeret på Multebærvej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en rude i førerdøren.