Helsingør kommune skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om kreativitet:

Nørlum Animation er flyttet ind i den gamle brandstation på Svingelport – snart vil her sidde 50-60 mennesker og skabe animationsfilm.

– Helsingør Kommune var superhurtige, da vi henvendte os og spurgte efter lokaler. Der gik ikke mange dage, før vi havde fået fremvist tre forskellige bud på erhvervslokaler, vi kunne flytte ind i. Og da vi så brandstationen, var vi solgt.

Sådan siger Frederik Villumsen. Han er en af fire partnere i Nørlum Animation, som den 1. marts i år har overtaget lejemålet på den gamle brandstation på Svingelport.

– Det er et fantastisk sted, med hjerte og sjæl og hjørner og krinkelkroge, som giver en masse til kreativiteten. Samtidig er det rart at mærke kommunens udtrykte ønske om at tiltrække kreative erhverv som vores, siger Frederik Villumsen.