Helsingør kommune skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om jobjagt:

Center for Job og Uddannelse er med to millioner kr. klar til at afprøve en ny praksis for at få nye ledige kontanthjælpsmodtagere hurtigere i job igen.Helsingør Kommune har fået en pulje på to millioner kroner fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. De skal bruges til at hjælpe jobparate kontanthjælpsmodtagere hurtigere i arbejde. Det sker ved at matche deres kompetencer med en branche, hvor der efterspørges arbejdskraft, en mere intens og målrettet sagsbehandling, workshops, hjælp til CV, hurtig virksomhedspraktik med mere.

– Jeg er glad for, at Helsingør Kommune har fået tildelt to millioner kroner til Jobcenteret. Jeg glæder mig til at følge projektet, hvor vores jobkonsulenter kan afprøve deres nye metoder og sætte fart på processen for at få borgerne tilbage på arbejdsmarkedet. Blandt andet ved at den enkelte medarbejder har færre sager – og dermed et større fokus på den enkelte borger, siger Marlene Harpsøe, der er formand for Social og Beskæftigelsesudvalget i Helsingør Kommune.