Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2019/02/04-2019/02/12.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Hashrygning på offentlige toiletter, Helsingør

Klokken 17.02 anmeldte en borger, at der sad to personer og røg hash bag en låst dør på de offentlige toiletter på Stjernegade. Anmelder havde i første omgang henvendt sig gennem døren og bedt de to personer om at foretage deres hashrygning andetsteds, hvilket de to personer ikke umiddelbart ville efterkomme. En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der lugtede kraftigt af hash, men de to rygere var ikke længere til stede.

Muligt tricktyveri, Hornbæk

Klokken 17.20 blev det anmeldt, at en mand lørdag mellem klokken 15.17 og 15.30 i forbindelse med køb af en vare i Superbrugsen på Sauntevej ville veksle 100 krone-sedler til store sedler. Han fortalte medarbejderen, at der i bundtet var 5000 kr., og medarbejderen vekslede derfor til større sedler. Efterfølgende blev det dog opdaget, at der var langt færre penge, og at manden derfor var kommet derfra med et større overskud.

Manden beskrives som: 40-45 år, 180-185 cm., spinkel af bygning, af anden etnisk baggrund end dansk og med sort hår. Iført sort tynd dunjakke, sorte slidte bukser og sorte sko.

Narkokørsel, Helsingør

En 27-årig mandlig bilist fra Brønshøj blev standset klokken 00.35 på I.L. Tvedes Vej. Her kunne patruljen ved hjælp af et narkometer konstatere, at manden havde kørt bil, selv om han var påvirket af euforiserende stoffer. Det blev han derfor sigtet for, og en blodprøve skal nu fastslå dette præcist.

Kørte uden kørekort

Helsingør: En 48-årig manf fra Snekkersten blev klokken 01.23 natten til torsdag standset og sigtet for kørsel uden førerret, da han kom kørende ad Esrumvej.

Cyklist og bil stødte sammen, Helsingør

Klokken 10.55 kørte en 80-årig kvindelig bilist fra Gilleleje i østlig retning af Nygade, ligesom en 34-årig mandlig cyklist fra Hillerød også gjorde det. Under kørslen kom de to parter for tæt på hinanden, hvorved cyklisten væltede og pådrog sig overfladiske skrammer.

Kørsel i frakendelsestiden, Helsingør

En 31-årig mand fra Helsingør blev standset i sin bil på Gefionsvej klokken 18.36. Han havde fået frakendt førerretten og blev derfor sigtet for at køre bil på trods deraf.

Indbrud i lager, Helsingør

Mellem fredag klokken 12.00 og mandag klokken 09.00 har en eller flere ukendte gerningsmænd knust en rude til et lager på Skibstrupvej og stjålet diverse værktøjer og møbler.

Tyveri af taske, Helsingør

Klokken 11.02 anmeldte en 76-årig kvinde fra Fredensborg, at hun netop havde fået stjålet sin taske, imens hun havde handlet i Kvickly i Prøvestenscenteret. Kvinden havde ikke bemærket, da tyven havde listet tasken op af hendes indkøbsvogn, hvor den havde ligget under nogle indkøbsposer.

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 17.46 blev en dreng på 13 år fra Hillerød og en dreng på 14 år fra Helsingør tilbageholdt i Kvickly på Stjernegade, da de havde stjålet varer fra butikken. En patrulje blev sendt til stedet for at tale med drengene. På grund af drengenes alder blev deres forældre og de sociale myndigheder underrettet om episoden.

Papirer og pandelampe stjålet

Helsingør: Fra en varebil er der mellem torsdag klokken 12 og søndag klokken 19 stjålet en mappe med personlige papirer og en pandelampe. Tyven har skaffet sig adgang til tingene ved at knuse en rude i bilens førerside.