Helsingør kommune skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om Boost Battle:

.S1 på Skolen ved Rønnebær Allé vandt, da 25 hold skoleelever fra Helsingør Kommune den 6. februar var samlet til Boost Battle.

Der var masser af gode bud på en by i balance, da skoleelever fra alle Helsingør Kommunes skoler den 6. februar var samlet til Boost Battle. Kommunens fælles elevråd var kommet på udfordringen, som byrådet bakkede op om.

– I ville gerne arbejde med overforbrug af jordens ressourcer. Og det syntes vi i byrådet var en rigtig god idé. Det er nemlig så vigtigt, at vi passer på vores jord, vores by og hinanden, sagde borgmester Benedikte Kiær, da hun bød eleverne velkommen til Boost Battle.

– Jeg har været ude på flere skoler og se, hvordan I arbejdede med jeres ideer. Og det har været spændende at se, hvordan I har grebet det an, og hvordan I har udviklet jeres designs. Der er kommet rigtig mange gode forslag til løsninger ud af jeres arbejde.