Gry Brix er direktør for Værftets Madmarked og har stor glæde af sit lokale netværk – både det professionelle og det private.

’Lokal ledelse – lokal vækst’. Det er temaet for årets nytårskur for erhvervslivet, hvor der vil være et oplæg om emnet.

Et eksempel på lokal vækst er Værftets Madmarked. Helsingør Kommune har udlejet Hal 21B til madmarkedet – og siden den 1. februar 2018 har den lokale Gry Brix været direktør. Gry Brix bor i Ålsgårde og har tidligere arbejdet med at arrangere hotelkonferencer i lokalområdet.

– Da jeg begyndte på Værftets Madmarked, tog jeg en del af ’mine’ konferencekunder med mig. Vi kan ikke have konferencer her, men der er mange, som booker en streetfood-aften i forbindelse med deres konference, hvor de får smagt lidt af det hele, fortæller Gry Brix.

Hun gør også meget brug af sit private netværk og opfordrer familie, venner, børns skolekammerater og mødregrupper til at besøge madmarkedet.