Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet Dec 05, 2018-Dec 13, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Indbrud i værksted, Helsingør

I et autoværksted på Esrumvej blev der mellem klokken 05.50 og 07.00 begået indbrud, idet gerningsmanden er sprunget over en aflåst port for at komme ind til værkstedet og derefterskaffet sig adgang til et kontor, hvorfra der er stjålet med pengekasse med et kontantbeløb.

Butikstyveri, Helsingør

En butiksdetektiv i Kvickly på Birkedalsvej anmeldte klokken 12.09, at han stod med fire mindreårige butikstyve, som havde stjålet varer for ca. 1500 kr. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de fik en alvorlig snak med de fire mindreårige, en 14-årig pige fra Helsingør, en 13-årig pige fra Snekkersten, en 12-årig pige fra Greve samt en 14-årig dreng fra Snekkersten, ligesom børnenes forældre og de sociale myndigheder blev kontaktet.

Narkokørsel, Helsingør

En 18-årig mand med ukendt adresse blev standset i sin bil klokken 04.25 på Ny Kronborgvej. Her viste en narkometertest, at han havde kørt bil, selv om han var påvirket af euforiserende stoffer, og det blev han derfor anholdt og sigtet for.

Eftersættelse af bilist, Helsingør

Da en patrul je kom k ørende ad Kongevejen i nordøstlig retning, bemærkede de en bil uden nummerplader, som foretog et venstresving på Kongevejen. Patruljen eftersatte derfor bilen, og da de forsøgte at standse den, åbnede føreren døren, hvorved patruljen påkørte bilen. Tre personer løb herefter fra bilen, og betjentene eftersatte dem til fods og fik indhentet føreren, en 17-årig mand fra Valby. Han blev sigtet for kørsel uden førerret, og bilen blev konfiskeret, da den 17-årige også flere gange tidligerehavde kørt bil uden førerret.

Vold, Helsingør

Klokken 11.29 blev en 55-årig kvinde slået to gange i ansigtet med knyttet hånd af en mand foran Helsingør Bycenter.

Eftermiddagens efterforskning førte til, at en mistænkt mand, en 48-årig mand fra Espergærde og bekendt til kvinden, blev anholdt, sigtet og afhørt mandag aften, hvorefter han blev løsladt til gaden. Manden er stadig sigtet i sagen.

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 12.08 forsøgte en 41-årig mand fra Helsingør at returnere en jakke i H&M for at få pengene tilbage. Manden havde dog ingen kvittering på jakken, og da han forlod butikken, begyndte en alarm i jakken at bippe, da den stadig sad i jakken.

En patrulje blev sendt til stedet, og det skal nu vurderes, om manden muligvis skal sigtes for butikstyveri og/eller bedrageri.

Kørsel i frakendelsestiden, Helsingør

En 27-årig mandlig bilist blev standset, da han kørte vestpå ad Kongevejen, og da han kørte bil, selv om han havde fået frakendt sit kørekort, fik han en sigtelse for det.

Brand på skole, Hillerød

Klokken 19.30 indløb der anmeldelse om. at der var brand i en blok på Hanebjerg Skole Nr. Herlev. Flere patruljer kørte til skolen, hvor også brandvæsenet var til stede for at få kontrol over ilden. Det stod hurtigt klart, at der var tale om brandstiftelse, da der var arnested flere stede r. En 25 -årig mand fra Helsingør befandt sig ved skolen, hvor han blev anholdt for brandstiftelse.

Den del af skolen, hvor branden fandt sted, blev afspærret med hjælp fra Hjemmeværnet, og der skal nu pågå undersøgelser af stedet.

Den 25-årige mand fremstilles i grundlovsforhør klokken 13.00 ved Retten i Hillerød.

Chikanekørsel, Hillerød

En 47-årig mandlig bilist fra Fredensborg anmeldte klokken 19.43, at en kvindelig bilist kørte chikanekørsel og havde påkørt hans bil bagfra under kørsel på Isterødvejen. En patrulje kørte mod stedet og måtte kortvarigt eftersætte den kvindelige bilist, inden hun blev standset på Overdrevsvejen. Den kvindelige bilist, som er 49 år og fra Helsingør, blev sigtet for at køre uden førerret og under påvirkning af spiritus over det tilladte, ligesom hun også blev sigtet og anholdt for ved grov kådhed i sin kørsel at have forvoldt fare for liv og førlighed ved at køre chikanekørs el mod d en 47-årige mandlige bilist.

I forbindelse med anholdelsen lykkedes det kvinden at tildele en politibetjent flere spark, hvilket hun efterfølgende også blev sigtet for.

Kørsel i frakendelsestid, Kvistgård

Klokken 08.57 blev en 34-årig mandlig bilist fra Rødovre standset og kontrolleret på Hornbækvej. Her viste det sig, at manden kørte bil i sin frakendelsestid, hvilket han blev sigtet for. Derudover fik han også narkometeret til at slå ud, og han blev derfor kørt til sygehuset i Hillerød til udtagning af blodprøve.

Kørsel i frakendelsestid, Helsingør

Klokken 09.04 blev en 26-årig mandlig bilist fra Helsingør standset og kontrolleret på H P Christensens Vej. Kontrollen viste, at manden havde sat sig bag rattet i sin frakendelsestid, og han blev derfor sigtet for forholdet.