Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet Nov 26, 2018-Dec 04, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mand puslede ved dør, Helsingør
Klokken 05.15 hørte en 49-årig kvindelig beboer på Rosenkildevej, at det puslede ved hendes hoveddør. Igennem dørspionen kunne kvinden se en mand, som stod og rodede ved døren. Kvinden troede i første omgang, at manden var gået forkert, og hun undlod at åbne døren. Da hun lidt senere skulle låse sin dør, opdagede hun, at nøglecylinderen var blevet blokeret.

Manden beskrives som: Ældre mand med skæg, usoigneret og iført sort hue og mørkt tøj.

Tyverier fra personbiler, hele Nordsjælland
Siden den 1. december har Nordsjællands Politi modtaget 30 anmeldelser om tyverier fra biler, og i en stor del af tilfældene er det gået ud over biler af mærkerne Mercedes og BMW, hvor gerningspersonerne har stjålet bilernes rat og/eller navigationsanlæg. mens der i nogle få tilfælde “kun” er stjålet løse genstande fra bilens kabine.

Det er politiets formodning, at det er de samme gerningsmænd, som står bag tyverierne af navigationsanlæg og rat.

Kommune Antal anmeldelser om tyveri fra personbil modtaget af Nordsjællands Politi fra den 1. december 2018 til den 4. december 2018 klokken 09.00
Gentofte 10
Lyngby-Taarbæk 1
Furesø 2
Fredensborg 1
Hillerød 9
Hørsholm 1
Rudersdal 5
Gribskov 1

Færdselsuheld uden personskade, men med uroligheder, Helsingør

Klokken 17.10 kørte to biler frontalt sammen på Bjarkesvej, hvilket flere borgere ringede og anmeldte, da førerne af de to biler efterfølgende var højlydt uenige om, hvem der havde ansvaret for sammenstødet. Sammenstødet skete på en del af vejen, hvor kun én bil ad gangen kunne passere, da der holdt biler parkeret på begge sider af vejen.

Ved politiets ankomst blev den 49-årig kvindelige part fra Helsingør sigtet for kørsel uden førerret, idet hun kørte bil, selvom hun ikke havde fået generhvervet sig sit kørekort.

Den 32-årig mandlige part, der ligeledes er fra Helsingør, blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand, da han blev skønnet beruset. Han blev derfor anholdt og bragt til udtagning af blodprøve, således denne kan fastslå nærmere. Manden blev desuden sigtet for hærværk, idet han efter sammenstødet valgte at knuse to ruder i en opgang sdør p Bjarkesvej.

Biler i brand, Helsingør

Der indløb anmeldelse klokken 23.25 om biler i brand på Nordvej. Anmelderen, en 22-årig mand fra området, oplyste, at han så to maskerede mænd løbe fra stedet i retning mod Rønnebær Alle. Den ene var iført en blå trøje af mærket Stone Island.En patrulje kørte til stedet, hvor brandvæsenet var i gang med slukningen af køretøjet. Det viste sig, at der var brand i en bil, mens to andre biler i nærheden af den brændende bil begge havde fået varmeskader.

Eftersættelse af spiritus- og narkopåvirket bilist, Nivå

En patrulje måtte kort eftersætte en bil på Mariehøj klokken 00.22. Da de standsede bilisten, en 21-årig mand fra Helsingør, viste det sig, at han var påvirket af både spiritus og hash, og at han ikke havde erhvervet førerret, hvilket han blev sigtet og anholdt for. Passageren i bilen, en 22-årig mand fra Nivå, blev fundet i besiddelse af hash , og han
blev derfor også sigtet.