Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet Nov 19, 2018-Nov 27, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørsel i frakendelsestiden, Græsted

Klokken 12.00 blev en 56-årig kvindelig bilist fra Helsinge standset i rundkørslen på Helsingørvej og bedt om at fremvise et gyldigt kørekort. Det var dog tidligere blevet frakendt, at da hun stadig var i frakendelsestiden, blev hun sigtet for kørsel i denne.

Kørsel i påvirket tilstand, Græsted

Klokken 20.30 blev en 29-årig mandlig bilist fra Bornholm standset og kontrolleret på Helsingørvej. Han fik narkometeret til at slå ud for indtagelse af euforiserende stoffer, hvorfor der blev udtaget en blodprøve, som skal fastslå nærmere.

Kørsel i påvirket tilstand, Snekkersten

Klokken 02.20 blev en 20-årig mandlig bilist fra Helsingør standset og kontrolleret på P-pladsen ved Snekkersten Station. Manden blev vurderet til at være påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor der blev udtaget en blodprøve, som skal fastslå nærmere.

Færdselsuheld, Tikøb

Klokken 15.22 kørte en varebil med en 21-årig kvinde bag rattet ad Esrumvej i østlig retning, da hun mistede kontrollen over køretøjet og kørte i rabatten, hvorfor hun kontrastyrede og kørte tværs over vejbanerne og påkørte to personbiler, der holdt stille på grund af kø. Bag rattet i de to biler befandt sig to kvinder, en 45-årig kvinde fra Ålsgårde samt en 27-årig kvinde fra Græsted, og den sidstnævnte blev kørt til en efterfølgende kontrol på sygehuset.

Trafikken på stedet blev i en kort periode dirigeret af politiet, indtil der klokken 16.07 var åbent for trafikken igen.

Den 21-årige blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselslovens paragraf 3.

Antastet af drenge, Helsingør

Da en 12-årig dreng fra Helsingør gik hjem fra skole omkring klokken 15, blev han antastet af fire drenge i alderen omkring 12-15 år på Folehaven ved Rytterbakken. Den ene af de fire drenge, A, stillede den 12-årig nogle spørgsmål, som den 12-årige stillede sig uforstående over for, mens han forsøgte at komme væk fra dem. A tog derefter fat i den 12-årige drengs jakke med to fingre og puffede blidt til ham, men dog så drengen mistede balancen og landede i en busk. Drengen kom hurtigt på benene igen og efter kort tid, lod de fire drenge ham gå. Hændelsen blev anmeldt klokken 19.16.

Antastet i toget

Klokken 20.29 indløb der anmeldelse om, at en 13-årig dreng fra Ålsgårde mellem klokken 19.14 og 19.56 tog toget fra Nørreport mod Helsingør, da en mand omkring Hellerup Station satte sig ved siden af ham. Her lagde manden noget slik på bordet og begyndte at spørge ind til den 13-åriges person og bopæl. En togkontrollør kom herefter og sørgede for, at den 13-årige fik en anden plads i toget.

Manden beskrives som: mellemøstlig af udseende, 35-45 år, 175 cm., spinkel af bygning, brun i huden og med kort sort hår . Talte dansk. Yderligere kendetegn: Havde en tatovering på højre arm.