Vuggestuen og Børnehaven Nyrup har vundet Socialstyrelsens pris ’Årets Dagtilbud 2018’

Vi er utrolig glade, beærede og fagligt stolte over denne anerkendelse. Først at blive indstillet, for derefter at være blandt de nominerende – og nu har vi vundet prisen. Det er helt vildt. Nu skal vi holde fest, siger Eva Meyer, som er leder af Vuggestuen og Børnehaven Nyrup.

Mandag den 19. november har Nyrup Børnehus modtaget prisen som Årets Dagtilbud 2018. Prisen blev overrakt af børne- og socialminister Mai Mercado.

Børnehuset modtager prisen som Årets Dagtilbud for deres inspirerende og unikke pædagogiske læringsmiljøer. Dannelse, børneperspektiv og eksperimenterende fællesskaber er i fokus, og digitale redskaber inddrages meningsfuldt, lyder det i begrundelsen fra Socialstyrelsen.

Stor glæde over titlen

I Helsingør Kommune er der stor glæde over titlen til Vuggestuen og Børnehaven Nyrup.

Fungerende borgmester Henrik Møller siger:

Kæmpestort til lykke til Vuggestuen og Børnehaven Nyrup. Jeg er stolt over, at vi har Danmarks bedste dagtilbud her i Helsingør Kommune – med engageret personale og glade børn. Det er meget inspirerende at høre leder Eva Meyer fortælle om, hvordan hun og personalet arbejder med børnene og gør dem til digitale verdensborgere, samtidig med at de får masser af kulturelle input.