Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet Jul 27, 2018-Aug 07, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørsel uden førerret, Helsingør
En 60-årig mand blev stoppet på Skindersøvej kl. 17.10 og sigtet for kørsel uden førerret, idet han ikke havde generhvervet sit kørekort.

Festligheder uden ende, Hornbæk
En bar på Øresundsvej havde omkring kl. 00.30 svært ved at få sine gæster til at forlade stedet efter lukketid, da der efter en festlig aften på Hornbæk Strand var en samling på ca. 80 unge mennesker, som ikke var interesserede i at forlade baren. Et par patruljer ankom og måtte bortvise gæsterne fra stedet. Der blev ikke skrevet nogen sager i forbindelse med bortvisningen.

Færdselsuheld, Dronningmølle
Klokken 10.43 ramlede en 36-årig mandlig cyklist sammen med en 84-årig mandlig fodgænger på Villingebæk Strandvej. Fodgængeren var kortvarigt bevidstløs, ligesom han havde flækket et øjenbryn, og han blev derfor kørt til kontrol på skadestuen.